STF Hemavans Fjällcenter

Adress: Renstigen 1, 92066 Hemavan
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 26 av 27 rekommenderar (8 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(26 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Kom hit två dagar före midsommar och det...

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Kom hit två dagar före midsommar och det visade sig vara lågsäsong så det fanns ingen frukostbuffé och ingen personal vid incheckning men de ringde mig tidigare samma dag och berättade var jag kunde hitta nyckeln och frukostbrickan. Positivt att det fanns tillgång till självhushåll även när man bodde på hotelldelen, även om man fick gå till en annan byggnad då.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket trevlig o servicevänlig personal ...

Rekommenderad av Kent Larsson, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Mycket trevlig o servicevänlig personal både i reception och restaurang med utmärkt mat. Rummen var väl ok men knarriga sängar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bibliotek

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 10 jul 2021)
“På varje stf stuga i fjällvärlden finns en del böcker. Jag saknar dock böcker som behandlar det som alla vandrare diskuterar nämligen väder o insekter. Insekterna jag syftar på är mygg, knott, fjärilar m fl. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Jag har alltid upplevt bra boende på STF

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Jag har alltid upplevt bra boende på STF”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toppen

Rekommenderad av Turskidan, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Trevlig personal bra läge, god frukost, städat och fint. Det ända negativa jag har att säga att i rummen är det lyhört. Tunna väggsr. Men med öronproppar går det bra. Hoppas dem satsar på ljudisolering. Annars, toppen ! Hunden fick vara med vilket är ett jätteplus. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Bokning av bord i restaurangen

Rekommenderad av OOW, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Jag hade gärna blivit upplyst vid incheckningen att det varit bra att boka bord i restaurangen eftersom belastningen där var hög.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lite rackliga och knarriga våningssängar...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Lite rackliga och knarriga våningssängar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Barack på gatan - eller fjällcenter?

Ej rekommenderad av Anna Schytt , Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Vi var förvånade över att boendet var så trist. Först blev vi erbjuda ett rum några få meter från, och med utsikt mot, E12an. Vi fick då byta mot ett rum som var lite bättre beläget. Rummet var mycket litet, med en stol, inga sängbord, skev toadörr (vilket vi påpekade). Allt hade varit "ok" om priset satts därefter. Någon rabatt för att vi är stf-medlemmar fick vi inte vid bokningen. Vi påpekade dock detta och fick 100 kr tillbaka. Middagsmaten var dock enastående bra liksom servicen där. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.