STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund  visa karta
Område: Jämtland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 93% (214 av 231 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(214 av 231rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 44)

Det behövs lite mer små-fix

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Hej! Det saknas några enkla saker tycker jag, bättre ordning i köket, släng allt varje dag som inte är "omhändertaget" Bättre städning på toaletterna, bör ses över minst 2 gånger per dag eftersom belastningen är stor. Duschutrymmet, golvbrunnar måste göras rena så att avrinningen blir bättre, krokar behövs utanför direkt utanför ducshen. Någon forma av upphöjd matta så att det inte samlas en massa vatten på golvet som man sedan behöver gå i med strumpor, osv. ”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Tack för tips! Vi försöker hålla efter ordningen i köket och städar både duschar och toaletter dagligen. kanske måste vi se över våra rutiner om det inte upplevs fräscht.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bo i stan med fjällkänsla!

Rekommenderad av Babsan, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Mysigt och personligt med tavlor, målningar på väggar etc. trevlig personal. Saknade dock grönsaker/frukt till frukosten. Icrebruari kunde man dessutom ta n våffla med grädde och hjortronsylt, mmm!”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Tack för beröm! Grönsaker och frukt finns alltid på buffén - olika efter säsong.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ledkrysset rekommenderas

Rekommenderad av Rolf, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“STF Ledkrysset vandrarhem i Östersund kommer att få fler besöka av mig när resan går norrut. Perfekt läge, nära till allt. Trevlig och hjälpsam personal. ”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Tack Rolf! Välkommen åter.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Morgenmaden/breakfast var helt i top

Rekommenderad av Bo Engberg Sand, Danmark (Danmark lör 31 aug 2019)
“Morgenmaden/breakfast var helt i top”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Roligt att du uppskattade vår frukostbuffé.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vistelse 24-25 augusti

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Det finns en anledning till att detta är vårt andra besök på denna anläggning. Lättillgänglig, mycket välskött och rent och snyggt överallt. Lyxigt med egen dusch och toa på dubbelrummet. Städning ingår i priset, väldigt uppskattat. Frukosten var gudomlig, bl a våfflor att grädda själv. Mycket vänlig personal. Ett ställe man gärna återkommer till.”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Tack Gerd! Det värmer att få sådant beröm.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt på väg vidare under semestern. F...

Rekommenderad av Anonym, Sydafrika (Sydafrika mån 26 aug 2019)
“En natt på väg vidare under semestern. Fungerade bra. ”
STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem svarar (tis 01 okt 2019)
Toppen!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En stor grupp unga trevliga finska skidå...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“En stor grupp unga trevliga finska skidåkare bodde där, blev ganska stökigt i kök och matsal, kylskåpen var väldigt skitiga, gammal mat bakom, skåpen borde plockas ut och en rejäl rengöring/sanering genomföras, i övrigt ett bra och prisvärt boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Östersund och Lockne meteoritkrater

Rekommenderad av Geir, Norge (Norge mån 12 aug 2019)
“Jeg kom sent til östersund og hadde bare en hel dag (2 netter). Geologi og natur var viktig og jeg skulle gjerne hatt flere dager. Jeg brukte mye tid i Locknekratern Meteoritcenter i Ångstad og gikk på kraterstigen. Dette var et høydepunkt på turen. Jeg spiste god middag på kvelden i östersund. Dagen etter var jeg på Frösön (Bynäset och tornet).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge och lokale, behov av uppfräschning

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Vandrarhemmet har ett bra läge och lokalerna är eg mkt bra. Det som drar ner är att det känns ofräsch, gamla madrasser och täcken. Flera saker var trasiga såsom lampor kranar och duschmunstycken. Köket skulle behöva besökas av personal imellanåt så det hålls fräscht. Kylen var för varm. Ett plus är alla fina väggmålningar och lokalen/rummen som är väldigt bra, även gemensamma vardagsrummet nyttjades flitigt av våra barn. Att fixa alla trasiga grejer, byta ut sängkläder skulle göra ett lyft. Se även över städningen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt läge

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Ett mycket bra vandrarhem centralt i Östersund”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället