STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund
Område: Jämtland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 78 av 84 rekommenderar (27 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(78 av 84rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Bra boende

Rekommenderad av Birgitta , Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Mycket trevligt boende med terass. Bilen i garage,jättebra. Tur jag visste vad en tagg är så jag kunde öppna garageporten. Hittade först inte var jag skulle sätta taggen emot. Det var lite otydligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Okey rum och dusch/wc samt matrum men sm...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 jul 2021)
“Okey rum och dusch/wc samt matrum men smutsigt och ofräsch kök. Överfullt i sopkärlen, smutsig vattenkokare och micro. Luktade illa i kylskåpen. Vi bodde en natt lör-sön och ingen personal på plats, hade SMS kontakt om nycklar. Vi bor ganska ofta på STF och så här ofräscht har vi aldrig haft det. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härlig tågresa och fina övernattningar längs Inlandsbanan!

Rekommenderad av Johannes Jacks, Sverige (Sverige mån 28 jun 2021)
“Vandrarhem längs Inlandsbanan (Mora, Östersund, Vilhelmina, Jokkmokk) som alla var mycket trevliga och mysiga, kan varmt rekommendera såväl tågresan som övernattningarna på vandrarhemmen!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite skitigt i köket med ena o andra sed...

Rekommenderad av Ove//, Sverige (Sverige lör 12 jun 2021)
“Lite skitigt i köket med ena o andra sedan att dörrstängaren kan justeras lite det smäller väldigt mycket när dörrarna stängs,,,annars helt okej 👍🏻 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allting är ju äldre men uppskattar att det finns lågprisboenden så centralt och att man väljer vilja tillägg man vill betala för

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 maj 2021)
“”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina gemensamma utrymmen

Rekommenderad av Janni, Sverige (Sverige mån 08 mar 2021)
“De gemensamma utrymmena är fina med soffor, TV, många matbord mm. Utrustningen i köket är ok, allt finns att tillgå. Plus på detta.. MEn om det skulle bli många som bor där lär det fattas utrustning. Just nu fanns det ungerfär 4 gafflar till ett 20tal rum. Själva kylskåpet är svårt att hantera med små avlånga fack. Vad får plats där om man är 6 personer och ska både äta frukost och middag? Städningen är bra gjort av personalen men som vanligt finns det gäster som inte kan städa efter sig. Går ju inte att skylla på personalen direkt, de är all väldigt trevliga och tillmötesgående. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra bo

Rekommenderad av Maid, Sverige (Sverige tis 05 jan 2021)
“Det var bra”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ledkrysset

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige mån 04 jan 2021)
“Trevligt boende i stad. Det rum jag hyrde var helt ok med stor terrass. Om ägarna vill fräscha upp det, behövs ny matta läggas, socklar målas ,kanter nertill på duscväggar rengöras/fixas.TOABORSTE byts omgående 😆. Fler krokar är alltid bra. Mvh Karin ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra Service

Rekommenderad av Hamid , Sverige (Sverige mån 09 nov 2020)
“Så trevlig personal samt väldigt hjälpsamma!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Nästan så att vara hemma

Rekommenderad av Daniel, Tyskland (Tyskland tis 27 okt 2020)
“Det vart verkligen trevligt hos Östersund/Ledkrysset STF Vandrarhem - nästan så att vara hemma. : ) Fem av fem stjärnor: ***** PS. Frukosten vart kanon. : )”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.