STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund
Område: Jämtland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 78 av 84 rekommenderar (27 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(78 av 84rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-29 av 29)

Vandrarhemmet ligger centralt och det är...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vandrarhemmet ligger centralt och det är trevligt. Tyvärr tycker jag att det va dåligt att inte wc papper på toaletterna fylldes på ordentlig och hushållspappret inte fylldes på när det tog slut på flera dagar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt och mycket prisvärt

Rekommenderad av Farfar på genomresa, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Här bor man bra för ett bra pris, möjligheter till att se olika sevärdheter utan att plånboken gråter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Korridor skyltar, underhåll

Rekommenderad av Andre', Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Mindre förslag på förbättrinfar; På ledkrysset där korridorerna möts. Hade kompletterande pil med vilka rumsnr som finns i vilken korridor underlätta. Underhållet eftersatt t ex toadörren vid städskrubben går inte att låsa annat än med båda händer med kraft dra så låssmäcken går in i dörrkarmen, så dörren kan låsas(-likadant vid föregående vistelse för ca 5 månader sedan). Skruvar m plugg till bordskivan på rummet, på ut från väggen och lossna. Likadant i föregående rum jag bodde i. Dörrhandtag till gemensam kyl sticker ut 25 graders vinkel. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toalettstol

Ej rekommenderad av Erik Sveder, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Städningen var generellt bra, men det finns vissa åtgärder som behöver göras med toalettstolarna. -Byt toasitsar (plasten var missfärgad och gammal) -Gör rent vattenlåsen med klorin. Väldigt brunt och mycket gamla missfärgningar. -Byt toaborstar. Själva borsten på toaborsten var helt slut och kändes som den var mycket gammal och ofräsch. Tror dessa åtgärder är mycket enkla och inte speciellt kostsamma för att få en betydligt fräschare upplevelse. Annars kändes städningen på rummet super! Tack Erik”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Väldigt trevlig personal och bra bemötan...

Rekommenderad av Mamma Mu, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Väldigt trevlig personal och bra bemötande. Mysigt med uteterassen, solen värmde skönt efter hagelskuren. Lite trångt i kylskåpet, facket saknar vägg på sidan. Bra och fräscha dusch och toalett. Ordinär våning säng. Sov gott, lugna gäster. Endast en kaffebryggare, kan bli kö. Bra med garage parkeringen, rimlig kostnad. Kan absolut tänka mig komma tillbaka, läget lagom långt till centrum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tredje besöket

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Rent och snyggt, bekväma sängar, välutrustat kök samt en generös frukostbricka. Här trivs vi! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

The kitchen!!

Rekommenderad av Grumpy!!, Storbritannien (Storbritannien tis 03 mar 2020)
“My only negative comment is that I was very disappointed with the number of people who don't wash up and leave the kitchen in a mess! This is no reflection on the staff who were all very friendly and very helpful.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Enkelt, prisvärt och barnen hade mycket ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Enkelt, prisvärt och barnen hade mycket plats att röra sig och många böcker spel och en koja att roa sig med.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite slitet på toa och rum, men i övrigt...

Rekommenderad av M, Sverige (Sverige ons 12 feb 2020)
“Lite slitet på toa och rum, men i övrigt mycket bra. God frukost och fina gemensamma utrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.