STF Norrköping/Abborreberg Vandrarhem

Adress: Abborrebergs Friluftsområde, Lindö, 603 75 Norrköping  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 65% (24 av 37 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 65%

(24 av 37rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Nära vattnet men långt ifrån naturen

Ej rekommenderad av Orvar, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“På bilderna såg platsen ut som en lummig trädgård men fina småstugor. Det stämde, men trädgården ligger i direkt anslutning till ett villaområde vilket tar bort hela känslan av att övernatta i en stuga vid havet. Förutom det skärs stugområde i tu av ett vältrafikerat motionsspår. Så om en är ute efter en lugn stund är det är inte platsen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rymlig stuga med fantastisk utsikt över ...

Rekommenderad av Familj från Helsingborg , Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Rymlig stuga med fantastisk utsikt över Bråviken. Byggnaderna är gamla och charmiga. Vi bodde två nätter i samband med besök på Kolmården och vi saknade ingenting. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint läge vid vattnet

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Enklare boende i stugor men rent och fräscht och fint läge vid vattnet. Vi blev mycket bra bemötta av värden som ville säkra att vi hade en trevlig vistelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig plats nära havet och natur!

Rekommenderad av Claire, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Mysig plats nära havet och natur!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Otur, missades, men blev kompenserade me...

Rekommenderad av Livlina, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Otur, missades, men blev kompenserade med större hys. Tyvärr blev det en skral frukost då de mosat detta. Så för oss blev det inte prisvärt . Kommer dock tillbaka till den fina platsen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Omnejd

Rekommenderad av Ulka, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Mycket vackert läge och nära till bad!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig utrustning o standard på vandrarhem

Ej rekommenderad av May Sone, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Vandrarhem skall väl ha en viss standard?? Här fanns ingen utrustning för självhushåll, inget vatten eller avlopp borsta tänderna gjorde man genom ett speciellt fönster (markerat öppningsbart) Vatten fick man hämta från en tappning i ett hus med ca 50 m ifrån där fanns en smutsig toalett och en dusch (den nyttjade jag inte o kan inte yttra mej om). Möbler bestod av 2 sängar 1 pinnstol, 1 fotölj o ett bord. Är det er standard?? Jag har bott på andra vandrarhem som varit mycket bra standard, detta gäller enbart Abborrberget.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt bemötande och vackra vyer!

Rekommenderad av Nathalie, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Personalen var otroligt tillmötesgående och gästvänlig. Väldigt naturskönt och fint område och jag tycker inte riktigt bilderna gör miljöerna riktigt rättvist. Verkligen prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

.

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Trevliga små stugor med nära till wc/dusch. Finns badplats och en kortare promenadslinga i skogs- och ängsmiljö (4km) i närheten. Det var fint väder när jag besökte och det enda jag saknade var någonstans där en kunde sitta och äta utomhus. Besökte över midsommarhelgen och de hade ett arrangerat midsommarfirande vid cafet med levande musik- och folkdansuppvisning samt dans runt stången för barnen. Mysigt och välbesökt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmigt vid Bråviken

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Charmigt vandrarhem precis vid Bråviken. Tyst och naturnära, perfekt boende för dagar i Norrköping och Kolmården. Vackra hus med lite äldre standard i fantastisk omgivning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.