STF Norrköping/Abborreberg Vandrarhem

Adress: Abborrebergs Friluftsområde, Lindö, 603 75 Norrköping  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 70% (23 av 33 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 70%

(23 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Enkelt boende med vackert läge

Rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Enkel standard i ett äldre hus. Vacker utsikt över Bråviken. Skönt med ett eget hus när man är en stor familj. Om du står ut med att hämta vatten en bit bort och diska utan diskho, är det ett bra boende. Lite trångt om matplats inomhus. En av oss satt i soffan och åt. (Det fanns 10 bäddar men bara fem platser runt bordet.) Trevliga vandrings-/joggingspår precis utanför dörren. Kort promenad till en trevlig hamnkrog.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Om man är ute efter prisvärt boende med ...

Ej rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Om man är ute efter prisvärt boende med mycket enkel standard och bra läge för att göra utflykter i Östergötland så uppfyller Abborreberg kriterierna. Stugorna var enkla och ganska gulliga men skötseln kändes eftersatt. Utvändigt hade målning lyft intrycket och invändigt hade en rejäl städning av köket gjort detsamma. Toalett och dusch ca 50 m från stugan upplevdes som helt ok. Städades varje dag. Området ligger inklämt mellan Bråviken och välbergat villaområde samt motionsspår i skogsområde. Det sistnämnda var välbesökt. Tyvärr var caféet stängt men det kom många människor till området för picknick. Det är inget område där det händer grejer utan du behöver åka iväg för att utflykta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende vid vattnet

Rekommenderad av Signe, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Vi bodde tre personer en natt i stugan som kallades för Strandvilan, och trivdes väldigt bra. Enkelt men rent och mycket vackert läge med utsikt över sjön. Fick sms med fråga om när vi trodde att vi skulle vara framme och guidades sedan till vår stuga över telefon, vilket fungerade smidigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bedagat, men fint läge

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Detta stället ligger fint & glasveranda, men är inte omskött på många år. Slitet, bedagat. Det fanns otillräckligt med husgeråd. Värden fixade fram det nödvändigaste dagen efter. Gott om plats för tre personer. ”
STF Norrköping/Abborreberg Vandrarhem svarar (sön 05 jul 2020)
Våra stugor är frekvent uthyrda av större grupper som ofta flyttar om i husgeråd mellan boendena. Det kan då ibland uppstå situationer där det kan uppfattas att det saknas något i någon stuga. Detta medför att jag försöker hålla en nära kontakt med mina kunder och verkligen försöker att omedelbart komplettera med det som gästen saknar i den mån det är möjligt. Våra boenden är av modell äldre. Årliga inventeringar av renoveringsbehov sker tillsammans med med fastighetsägaren Norrköpings Kommun. Åtgärder sker i takt av ekonomiska resurser samt med hänsyn till stugornas historiska värde. Jag beklagar verkligen att vi uppenbarligen inte levde upp till era krav. MVH Peter
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi vill ha brandvarnare!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Aborreberg är ett fantastiskt fint vandrarhem med så fina hus att bo i. Men vi noterade att i vårt hus fanns det varken brandvarnare på över- eller undervåningen. Det är faktiskt under all kritik, och kanske inte ens lagligt? I övrigt var allt väldigt fint.”
STF Norrköping/Abborreberg Vandrarhem svarar (sön 05 jul 2020)
Oerhört allvarligt och mycket beklagligt! Vi tillsammans med STF och Norrköpings Kommun har under alla år prioriterat säkerheten på våra boenden. Samtliga boenden är utrustade med brandvarnare. I vissa av boendena finns dessutom elektroniska larm med direktkoppling till brandmyndigheten. Uppenbarligen har någon tidigare gäst "roat" sig med att ta med sig brandlarmen från er stuga som souvenir. Vi borde självklart ha uppmärksammat detta i samband med städning etc. Dåligt av oss! Det som dock gör mig ledsen och besviken är att ni som gäster inte påtalade bristen på plats. Jag har ständig passning på min mobil. Vi har brandvarnare i reserv och hade åtgärdat denna mycket allvarliga brist a la minute. En direktkontakt med mig så snart avvikelsen upptäcktes hade varit enkelt och av största vikt. Jag är dock mycket glad över att ni, som så många andra, uppskattade Abborreberg för övrigt och jag hoppas verkligen att vi ses igen ! mvh Peter
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nära vattnet men långt ifrån naturen

Ej rekommenderad av Orvar, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“På bilderna såg platsen ut som en lummig trädgård men fina småstugor. Det stämde, men trädgården ligger i direkt anslutning till ett villaområde vilket tar bort hela känslan av att övernatta i en stuga vid havet. Förutom det skärs stugområde i tu av ett vältrafikerat motionsspår. Så om en är ute efter en lugn stund är det är inte platsen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rymlig stuga med fantastisk utsikt över ...

Rekommenderad av Familj från Helsingborg , Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Rymlig stuga med fantastisk utsikt över Bråviken. Byggnaderna är gamla och charmiga. Vi bodde två nätter i samband med besök på Kolmården och vi saknade ingenting. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint läge vid vattnet

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Enklare boende i stugor men rent och fräscht och fint läge vid vattnet. Vi blev mycket bra bemötta av värden som ville säkra att vi hade en trevlig vistelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig plats nära havet och natur!

Rekommenderad av Claire, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Mysig plats nära havet och natur!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Otur, missades, men blev kompenserade me...

Rekommenderad av Livlina, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Otur, missades, men blev kompenserade med större hys. Tyvärr blev det en skral frukost då de mosat detta. Så för oss blev det inte prisvärt . Kommer dock tillbaka till den fina platsen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.