STF Tarfala Fjällstuga

Adress: 98199 Tarfala  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (36 av 38 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(36 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Mycket trevlig personal både på station ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Mycket trevlig personal både på station och i stuga”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tarfala

Rekommenderad av Madeleine, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Vi besökte Tarfala för första gången i augusti och tycker förstås att det är en fantastisk plats! Det var dock svårt att i förväg få information om vad man kan göra i området. Varför inte utöka informationen om fjällstugorna på webben? Och det hade ju varit härligt om det hade funnits någon form av service, t.ex. en liten kiosk med enklare maträtter. Det har tydligen funnits förr.. Mer service ger ju mer pengar till STFs verksamhet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Böcker

Rekommenderad av Torbjörn Svensson Mossberg, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“ Tycker att varje stuga borde ha en fågelbok, en flora, en däggdjursbok eller en samlingsbok om djur och växter på fjället.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personalen vid Kebnekaise fjällstationen...

Ej rekommenderad av Jhovanni, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Personalen vid Kebnekaise fjällstationen var otrevliga...”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Missing the fire place ambiance

Rekommenderad av Chris, Danmark (Danmark sön 08 mar 2020)
“Due to the electricity which has been plugged, the use of fireplace and the wood are not allowed. that’s a pitty as it is part of the winter spirit.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Magical

Rekommenderad av The French Team: Jerome, David and Maxime, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Amazing stay @Tarfala. Great host, fantastic location and view, nice walks. We had a great time. We warmly recommend to stay here.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tarfala

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Otroligt vackert, lite tuff vandring dit. Jätte mysig stuga! El och mobil täckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Många möjligheter med berg

Rekommenderad av Daniel Jönsson, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“En stor stuga som möjligen gör att gemytligheten avtar. Samtidigt är det trevligt att det vara finns en stuga. Väldigt karg omgivning. Samtidigt finns det stora möjligheter att bestiga olika berg och en glaciär. Stort plus är att det finns el i stugan! Negativt är att det bara finns två dubbla gaskök. Den med el är väldigt långsam och när det är många boende blir det lätt kö. Tyvärr ingen bastu, men jag hörde att en skulle komma sinom tid. En hel del lämnad mat och gas då stugan är nära Nikalukta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-20 18:05:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.