STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 640 av 663 rekommenderar (171 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(640 av 663rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 179)

HELAGS en fantastisk plats!

Rekommenderad av evapeva, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Helags erbjuder en fantastisk naturupplevelse och kan vara ett äventyr för hela familjen. Härliga fjäll, vacker och spännande natur, god mat och trevlig personal. Det är en perfekt start för den som är nybörjare i fjällen men även något man gärna återkommer till. Helags vill jag varmt rekommendera.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fint bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Trevlig personal som hjälpte till med det vid behövde hjälp med. God mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Tvätta händer o bastu

Rekommenderad av Regge, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Blev besviken över att bastun var stängd då infon på hemsidan sa annat. Borde ha funnits bokningssystem ist för att stänga helt. Dessutom så uppmanades att tvätta händer efter besök på dass men utan att det fanns varken tvål eller vatten. Jag bokade ekonomi i tron om att det innebar boende i samma hus som köket men så blev det inte. Så viktigt m bra info på bokningssidan så slipper man bli besviken. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Ett dygn på fjället

Ej rekommenderad av Hammarn, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Vi kommer till Helags efter en mycket blåsig och blöt promenad och går direkt in till receptionen. Jag står och väntar på att bli mottagen och hälsad välkommen. Ack vad jag bedrog mig. Efter att jag gjorde personalen uppmärksam att jag stod där blöt och lätt frusen, så svarar en flicka "vad vill du då" jag och min fru blev alldeles stum av förvåning. Har ni bokat för det är fullt i stugorna svarar flickan. Jag har bokat och betalt för ett fyrbäddsrum och mitt namn står på min mössa med stora versaler visade jag tösen. Ingen bastu för det är ju enklast att låsa än att bemöda sig att ha lite service till frusna gäster. Ett överfullt torkrum. Middagen och den trevliga flickan från Skåne var det inget fel på. Vi bokade frukost och betalde 250:- för 2 st till kl 07.45. En mycket usel frukost. Det var slut på pålägg, juicen var mycket vatten skadad, inga ägg, ingen salt skinka, 6 st skivor ost. Då svarar en annan flicka än gårdagens stolpskott, vi får leverans idag, om det saknas något så kompenseras man ju alltid med något, men inte här. Se över personal rekryteringen för hit kan ingen vilja komma och det detta bemötande av flera ur personalen som helt saknar kompetens att bemöta människor. Min frus skor stals i samband med frukosten nu var det inga Goretex kängor utan ett par inneskor av modell något billiga. Gör om gör rätt gör riktigt för nu är botten nådd.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 1 av 5

Saknade ägg på frukost. God mat på midda...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Saknade ägg på frukost. God mat på middagen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Väldigt trevligt bemötande av personalen...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Väldigt trevligt bemötande av personalen! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Serviceminded

Rekommenderad av Veronica, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Väldigt trevligt och bra plats att mellanlanda på. Väldigt bra service, personalen var jättetrevliga och verkligen serviceinriktade. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Konstigt att man får två utvärderingar o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Konstigt att man får två utvärderingar om samma boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Fjällboende!

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Alltid trevligt att besöka STF:s fjällstationer. Bra att du som gäst kan välja om du vill äta från restaurangen eller att tillaga egen mat i självhushållkök. Personalen är tillmötesgående och kan nästan alltid lösa problem. Trevligt att bo med okända, det blir alltid prat om något! Åt inte frukosten, kan inte betygsätta den. Dåligt utbud i butiken jämfört med fjällstugor och fjällstationer som jag har besökt under senaste åren(coronatid).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Trevlig personal på Helags

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Maten o berättelsen vid middagen om samerna var mkt trevlig att lyssna på. Bra rekommendation kring drycker vid middagen. Ok frukost. Men det är nog dags att se över städning mellan uthyrningar av rummen. Hittade öronproppar o skräp vid sängen i rummet. Synd att det inte var handfat i rummet utan man skulle gå ut till ett annat hus för att duscha och gå på toa. Dags för renovering av rummen?”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.