STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 845 99 Ljungdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (611 av 624 rekommenderar) (160 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(611 av 624rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 160)

trevligt och ombonat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 04 okt 2019)
“trevligt och ombonat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Dåliga leder , för hög belastning?

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 sep 2019)
“Dåliga leder , för hög belastning? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tack för en trevlig vistelse på Helags. ...

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Tack för en trevlig vistelse på Helags. Trevlig personal och god mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Självhushållsköket i den stuga vi bodde ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Självhushållsköket i den stuga vi bodde i var lite väl slitet. T ex är det trist när bara ett eluttag fungerar för vattenkokare mm. Det vore roligt om köken fick sig en uppfräschning. Allt annat är ju så väldigt bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Boende Helags

Rekommenderad av Z, Sverige (Sverige fre 20 sep 2019)
“Helags atmosfär och känsla av fjällen är utmärkt. Personalen positiv och serviceinriktad. Härlig bastu. Utmärkta middagar med utsökta sallader/röror till förrätt. Maten bra presenterad och en härlig stämning kring middagsbordet. Boendet i hus Sunnan med köket där man träffade och umgicks med andra vandrare och delade erfarenheter gav också en mer familjär känsla. Enda önskemålet är att frukosten kunde börja tidigare än kl 08. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Harsvarat i annnan enkät om Helags

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 sep 2019)
“Harsvarat i annnan enkät om Helags”

fjällstation för vandrare eller restaurangbesökare

Rekommenderad av tjossan, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Gäster måste boka sängplats på fjällstationen. Helags tar inte emot gäster utan bokning. Det svaret fick vi i augusti. Vid besök i september finns en relaxavdelning- stort rum med vilosoffor. Hur kan man neka vandrare som inte bokat när stora utrymmen finns för extra madrasser om det skulle behövas för vandrare. Fjällvandring innebär ju att man går efter väder och vind och inte vet hur många nätter man stannar på ett ställe. Varför satsa på mat och vinpaket men inte sängutrymme för säkerhet på fjället!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Underbar fjällstation

Rekommenderad av Helagsfan, Sverige (Sverige ons 18 sep 2019)
“Har besökt Helags fjällstation regelbundet under många år. Alltid varit mycket nöjd med vistelserna. I år kom jag med hund för första gången och blev mycket missnöjd med hur det fungerar då en har hund med sig. Jag hade fått fjällvandringshelgen i 60-årspresent av mina två syskon och vi skulle fira genom att äta gott på Helags fjällstation. Vi bodde i stugan Östan som ligger en bra bit från själva huvudbyggnaden och restaurangen. Att lämna min hund i ett rum utan att kunna låsa är en stor risk. Hon kan hoppa på handtaget och öppna dörren liksom nästa dörr ut och springa sin väg. Hon är en fd. gatuhund som inte ännu har tryggheten i att ha ett hem och en känsla av tillhörighet till mig och familjen. Dessutom blir hon ibland skrämd av saker som skulle kunna innebära att hon flyr utan att hitta tillbaka. Vi bad om en nyckel till dörren, det finns ju tros allt ett lås på denna men blev ganska nonchalant bemötta när vi försökte be om hjälp med detta. Det resulterade i att vi FICK GÅ I OMGÅNGAR TILL RESTAURANGEN OCH HÄMTA VARSIN TALLRIK MED MAT OCH SEDAN BÄRA DEN I STORM OCH SNÖBLANDAT REGN TILL VÅR STUGA. DÄR ÅT VI VÅR 60-ÅRSMIDDAG... Jag vill väldigt gärna fortsätta vandra upp till Helags fjällstation med min hund, så ber er att ordna så att hundrummen får en nyckel. Det lär ju vara fler hundar som kan vilja leta rätt på sina mattar och hussar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tack för en fantastisk helg på fjället! ...

Rekommenderad av Annamaria Rondung, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Tack för en fantastisk helg på fjället! Allt var toppen, extra plus i kanten för mycket trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Torkrummet

Rekommenderad av Gun, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Torkrummet fungerade inte. Skulle behövt för mins blöta kläder ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället