STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (371 av 375 rekommenderar) (117 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(371 av 375rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 117)

En natt på Helags fjällstation.

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige tor 26 mar 2020)
“I huvudsak en positiv upplevelse. Miljön i huvudhuset är fantastisk, kommer förhoppningsvis att bevaras och inte förändras på det sätt som skett i Sylarnas fjällstation där det numera är vitmålat och furumiljön är ersatt av andra material som inte förknippas med fjäll och stugmiljö. Toa och duschhus är nyligen upprustat var fint och välfungerande. Boendehusets samlingsrum inkl. köksdel behöver ses över när det gäller utrustning, kanske dags att ersätta de gamla elkokplattorna och göra en viss renovering. En allvarligare synpunkt är att den unga personalen inte verkade veta "Gästbokens" betydelse, dvs där gästerna förväntas skriva sina personuppgifter, var man kommer ifrån och vart man ska härnäst. Vid vårt besök låg ingen bok framme, den årets bok kunde inte hittas och ingen av de två unga kvinnorna (flickorna) tycktes ha någon egentlig kunskap om "Gästboken". Man fann till slut en ny bok som kunde påbörjas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Saknar toalett i sovdelen. Inte kul att leta efter toa i 15 minusgrader

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 mar 2020)
“Udda inslag med fulla skoteråkare i fjällvärlden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt på Helags fjällstation

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 20 mar 2020)
“Mycket trevligt bemötande, god mat. De nya duschutrymmena med bastun är toppen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Avbruten topptur mer tid på fjällstationen

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige fre 13 mar 2020)
“Tillbringade två fantastiska dagar på Helags. Mycket bra bemötande i receptionen och riktigt god mat på kvällarna. Den nya duscharna, bastun och relaxen är pricken över i:et. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Dörren på framsidan blåste igen av snö o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 mar 2020)
“Dörren på framsidan blåste igen av snö och då berättade de som jobbade att vi kunde använda baksidan, att gå genom torkrummet och ut genom dörren där så det gjorde jag. Men där fanns ingen trapp utan det var uppbyggt med pallar. Men när jag skulle gå ut på morgonen så hade den översta pallen åkt ut en bit från väggen varav jag klev på ytterkanten och den slog upp jag ramlade, slog huvudet i väggen och svimmande av några sekunder. Men det gick bra denna gång men ni borde nog sätta fast pallarna eller bygga en trapp. Torkrummet hade ingen värme och det var kallt på rummen när vi kom. Annars var allt toppen. Trevlig personal, fint väder, god mat. Vi kommer tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

trevligt och ombonat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 04 okt 2019)
“trevligt och ombonat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Dåliga leder , för hög belastning?

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 sep 2019)
“Dåliga leder , för hög belastning? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tack för en trevlig vistelse på Helags. ...

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Tack för en trevlig vistelse på Helags. Trevlig personal och god mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Självhushållsköket i den stuga vi bodde ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Självhushållsköket i den stuga vi bodde i var lite väl slitet. T ex är det trist när bara ett eluttag fungerar för vattenkokare mm. Det vore roligt om köken fick sig en uppfräschning. Allt annat är ju så väldigt bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Boende Helags

Rekommenderad av Z, Sverige (Sverige fre 20 sep 2019)
“Helags atmosfär och känsla av fjällen är utmärkt. Personalen positiv och serviceinriktad. Härlig bastu. Utmärkta middagar med utsökta sallader/röror till förrätt. Maten bra presenterad och en härlig stämning kring middagsbordet. Boendet i hus Sunnan med köket där man träffade och umgicks med andra vandrare och delade erfarenheter gav också en mer familjär känsla. Enda önskemålet är att frukosten kunde börja tidigare än kl 08. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.