STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 418 av 435 rekommenderar (135 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(418 av 435rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 135)

Mycket bra mat. För många i personalen d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“Mycket bra mat. För många i personalen dom satt/uppehöll sig där gästerna kunde vara. Fanns knappt plats för andra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Gamla östan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 apr 2021)
“Hej ,blev väldigt orolig för skicket på gamla östan. Det mest bevaransvärda och unika huset på stationen . Skulle gärna ha bott där men taket läckte , och det låg en snödriva innanför ytterdörren. Vore väldigt synd om huset förföll ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

saknade möjlighet att basta, men respekt...

Rekommenderad av Nisse, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“saknade möjlighet att basta, men respekterar beslutet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastiskt på Helags som alltid. Mkt se...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 apr 2021)
“Fantastiskt på Helags som alltid. Mkt serviceminded personal, bra stämning på stationen. Nordan fräsch och fin, super med det nya servicehuset! Jag saknar bara en snygg hall i storstugan, den är lite övermöblerad, svårt att få plats att sitta och ta av och på skor tex. Jag saknar fortfarande strukna dukar på borden annars är allt tipptopp!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastiskt med lokal mat och dryck. Här...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 apr 2021)
“Fantastiskt med lokal mat och dryck. Härligt engagerade ungdomar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Är man äldre vill man gärna ha toalett (...

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige sön 18 apr 2021)
“Är man äldre vill man gärna ha toalett (och dusch) i samma byggnad som där man bor, särskilt när det är så bristfälligt snöskottat mellan husen. Byggnaderna är annars väldigt trivsamma och välkomnande. Maten mycket bra.miljön naturligtvis fantastisk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Halkrisk

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 apr 2021)
“Hej jag tycker det fins mycket att göra för halka daglig översyn och avspärra,se till att takdrop inte förekommer där man går./Stefan”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Helags

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Mycket fin klassisk liten fjällstation med el och vatten, god mat och härlig personal med bra bemötande och servicekänsla. Jättefin ny dusch och bastu, som tyvärr var stängd just nu. Mycket vackert belägen med berget i blickfånget.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Säkrummet Helags

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Hade bokat del i flerbäddsrum! Som jag förstod (slapp undersöka själv) så har STF inga avbokningsregler anpassade för Corona (eller vädergudarnas nycker), vilket borde finnas. (återbetalning till 7dygn före ankomst är inte Coronasnällt....!) Jag upplever STFs boendepriser generellt HÖGA, map då det aldrig ingår lakan eller frukost (när det tillkommer så är det ofta lika höga som hotellpriser och då med lägre standarden inte prisvärt) - När vi nu kommer upp i snöstorm och får komma in i värmen (utan att göra eld) så blir det en lyx/prisvärt. Så jag har respekt för balansgången - Standard och tillgänglighet i fjällvärlden. Småsakerna är det fanns ingen sophink i rummet, ingen sopskyffel. Mkt trevlig personal. Kaffetalet till efterrätten mkt uppskattat. Tycker inte personalen skall sitta bland gästerna och äta sin frukost/lunch o middag. Ok att de tar från "gäst"maten men bör sitta på annan plats. PS har testat att ringa STF växel för att komma till Storulvån samt Helags vid 2 olika tillfällen i vinter. SUPERkasst upplägg i växeln, med tusen knapptryckningar och ENGelska fråga vid varje nytt nyval - och ändå kom jag aldrig fram till Ulvån, gav upp när det var så krångligt. Automatisering har gått för långt och blivit krångligt dålig - tillsätt en växeltelefonist asap! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

fint ställe

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Helags är ett mekka för topptursåkning. Lätt att ta sig dit. finns fin skoterskjuts om man vill. Boende med självhushåll är bekvämt. Rinnande vatten och el i köken. Finns god mat att köpa, middagen är perfekt efter en lång dags topptursåkning. Vill man ha frukust finns även det. Rent o fint o gullig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.