STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (372 av 376 rekommenderar) (117 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(372 av 376rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 122)

Helags i månadsskiftet juli augusti

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Positivt bemötande god mat bra sängar rena o fina toaletter vidunderliga vyer sol som värmde. Världsklass Tack😃💐”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Priset på proviant som ris och havregryn...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Priset på proviant som ris och havregryn kunde sättas lägre för att uppmuntra folk att använda torrproviant istället för mat som ät dyrare att transportera.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

kocken

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“varit till helags fjällstation och bott där 3 nätter med middag och alla gånger har maten varit toppen.kocken skulle lägga ut recept eller göra en kokbok. allt toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Supernöjda på Helags

Rekommenderad av Sippan, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Vilket kanonställe o vädret helt fantastiskt 😇🍀”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vore bra med en skogräns i duschrummet.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Vore bra med en skogräns i duschrummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Till att ta frukost var det det kö! Tips till er: ha två köer genom att förflytta frukostbordet till mitten av rummet! Så tar man på båda sidor. Ha två kaffe-termosar att ta kaffe ifrån (eftersom det tog snabbt slut och det blev kö!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Enklare än hotell - lyxigare än tält

Rekommenderad av Cilla, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“När jag, min pappa och hans fru (båda i 70-årsåldern) efter 12 km och 9 långa timmar i extrem hetta äntligen såg taken på Helags fjällstation började jag nästan gråta. Vi var äntligen framme! Vi blev väl mottagna med en mycket välsmakande middag. Duschen i det nybyggda duschhuset var fantastisk och sängen skön. Frukosten serverades i all enkelhet, där nybakade källarfranska hamnade i centrum. Välsmakande till frukost och även i lunchpaketet några timmar senare. Tack all personal för varmt mottagande, fantastisk mat och för en fin atmosfär! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Helags

Rekommenderad av Astrid Eksell, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Läget på Helags fjällstation är fantastiskt! De nya duscharna och toaletterna är jättebra. Frukosten hade en del övrigt att önska: Pesonalen var underbemannad och hann inte fylla på buffén så det fattades hela tiden olika livsmedel. Utbudet var inte heller så imponerande. Priset ligger för högt för vad man får både när det gäller boendet och maten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 2 av 5

Fantastiskt läge

Rekommenderad av TS, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Ligger vid foten av Helags, jättefin nybyggd "hygienbyggnad" och god mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Kraftig avloppslukt i "nordan" annars br...

Rekommenderad av Kalle Berg, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Kraftig avloppslukt i "nordan" annars bra boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.