STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (372 av 376 rekommenderar) (117 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(372 av 376rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 119)

Strömavbrott

Rekommenderad av Annorm, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Det var strömavbrott efter blixtnedslag. Köket gjorde verkligen vad de kunde för att ge oss en god middag ändå, tack!! Ett par hinkar ute i de egna köken hade varit bra under tiden som inte vattnet fungerade:)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Fantastisk mat!

Rekommenderad av Jari, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Maten är väldigt god och överraskar en verkligen och håller hög kvalitet. Efter att ha pratat med kocken så förstår jag att hon verkligen brinner för den vegetariska matlagningen. Blev speciellt imponerad av surdegsbrödet och de olika rörorna. De får ihop helheten och smakerna på ett fint sätt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket god mat och trevlig samvaro med a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Mycket god mat och trevlig samvaro med andra gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bemanning

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 06 aug 2019)
“Fikk en følelse av at fjellstasjonen var noe underbemannet. Lite oppfølging av sanitæranlegg, tomt for dopapir, noe manglende renhold av dusjer. Resepsjon og utsalg , håndteres av 1 person. Kan også komme med forslag om at tilbakelevering av brukt sengetøy/håndduker bør foregå på en annen plass enn i resepsjonen, nær matservering. F.eks utendørs, på altanen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fin station

Rekommenderad av Ann-Ki Olovsdotter , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Fin station med lagom mycket folk. Jättefina dusch och toaletter”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

specialmat

Rekommenderad av Annica, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Jag hade beställt vegetarisk mat minus mjölk. Jag tål inte mjölk och därför var det extra viktigt att det blev rätt. Jag hade mejlat om detta två gånger och fått svaret att det skulle ordnas. När jag sedan skulle äta middagen fanns det ingen mat till mig och personalen sa att de inte fått någon information om min beställning, men de ordnade relativt snabbt fram god mat. Jag frågade vad jag kunde äta av buffén och fick veta att brödet var mjölkfritt. Men jag blev väldigt dålig så något var uppenbarligen fel. Dagen efter gick vi vidare och då påminde jag personalen att vi skulle återkomma så de kontrollerade att det fanns mat till mig och det lovade personalen att det skulle finnas. När vi sedan återkom efter någon dag hade de ingen koll igen. De trodde då att det var en av oss som skulle ha vegetarisk och den andra mjölkfritt. Återigen fick jag vänta på min mat. Det som gjorde mig lite upprörd var att denna middag hade de satt ut skyltar vid brödet och det som de några dagar tidigare sagt var mjölkfritt stod nu uppmärkt med att det innehöll mjölkprotein. Detta är inte okej, min vandring blev inte som jag tänkt eftersom jag blev så dålig och det endast pga av slarv. Jag vill dock påpeka att personalen som var på plats gjorde så mycket de kunde för att ordna fram mat till mig och maten var väldigt god. Men de måste absolut få en bättre rutin för specialkoster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hårda sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Hårda sängar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Helags i månadsskiftet juli augusti

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Positivt bemötande god mat bra sängar rena o fina toaletter vidunderliga vyer sol som värmde. Världsklass Tack😃💐”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Priset på proviant som ris och havregryn...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Priset på proviant som ris och havregryn kunde sättas lägre för att uppmuntra folk att använda torrproviant istället för mat som ät dyrare att transportera.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

kocken

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“varit till helags fjällstation och bott där 3 nätter med middag och alla gånger har maten varit toppen.kocken skulle lägga ut recept eller göra en kokbok. allt toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-02 17:10:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.