STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 432 av 449 rekommenderar (136 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(432 av 449rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 152)

Bodde i gamla station. Dåligt att det in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Bodde i gamla station. Dåligt att det inte fanns möjlighet till värma lite te-vattten i stugan. För mycket folk i coronatider. vi var 6 st i 8-bäddsstuga ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 1 av 5

Minnesvärt

Rekommenderad av Maud Jonasson, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Så hjälpsam personal och omtänksamma, dom var otroligt kunniga och pålästa om allt vi frågade om. Vi kände oss väl omhändertagna och kommer med all sannolikhet att återvända nästa säsong och då med släktingar och vänner förhoppningsvis.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kom inte fram i tid

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi blev inblåsta på Fältjägaren och därmed en dag försenad. Det fanns endast boende i bastun kvar men det var helt ok. Trevlig personal, bra middag, gott lokalt öl och skön sömn i en kall bastu.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra stämning och trevllig personal

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Bra och trevlig stämning och ätteduktig personal som verkligen gör det lilla extra - lite nackdel att boende och toaletter respektive resturang är i olka byggnader, men annars bra standard”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Bastun och Covid-19

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Bastun var stängd på grund av covid 19 men att dela rum med 2 helt okända människor var ok? Självhushållningsköket var stängt för personal, var detta också pga covid 19?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Septembergäst

Rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Bra mottagande, fint dusch och toaletthus, bra mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Härlig känsla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Härlig hjälpsam personal med glatt humör! Mycket bra frukost, fixade bla hembakta glutenfria bröd till oss. Pga av corona och ganska mycket bokat fick vi bo i relaxen. Men det gjorde inget alls vi hade nog bästa utsikten från bäddar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Helags

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Väldigt mysigt, god mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trevlig vistelse!

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Trevlig vistelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Första besöket

Rekommenderad av GF, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Ett fåtal stugplatser kvar att besöka, Helags en av dem, nu är det inte många kvar...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.