STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (372 av 376 rekommenderar) (117 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(372 av 376rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 122)

Vaktmästeri

Rekommenderad av The painter. , Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Hej. Tycker att vaktmästarn borde skruva lite sängar ( gnisslade) och bastuhanstaget satt löst, dörren till stugan gnisslade så den borde smörjas. Annat supernöjd med miljön å annan service. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett super mysigt ställe.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Ett super mysigt ställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Proffsig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Stort beröm till personalen som förgyllde upplevelsen med sitt trevliga, vsrma personliga bemötande, och till kocken för den fantastiska maten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

dålig planering, mkt stress

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“rörig morgonfrukost allt tog slut efter kort stund (ca 20min) både gröt samt fil, varmt vatten, pålägg”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 2 av 5

An accommodation with a nice view to the Helags glacier from the sauna

Rekommenderad av hagedornj, Tyskland (Tyskland mån 02 sep 2019)
“Very friendly service. A perfect dinner and breakfast was served. Many thanks.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helags

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Jättebra ställe att komma till. Rena lyxen mitt i fjällen! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ny wc/bastulänga sedan förra besöket (2 ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Ny wc/bastulänga sedan förra besöket (2 år sedan). Normalt bor jag i tält och har låga krav på lyx när jag fjällvandrar med förstår att det lockar en helt ny kundgrupp. Det var fräscht. i duschutrymmet saknas krokar att hänga upp sin handduk på Entrehallen i receptionen riktigt skitig, säkert inte soppad på flera dagar (?) Trevlig och hjälpsam personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Att bo på Helags

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Man bor enkelt som i en fjällstuga, vilket passade oss bra. Vi bodde i samma rum som två andra vandrare. Inget problem. Vi upptäckte att det finns en ny anläggning med duschar, bastu och WC, som är jättefin och fungerar bra. Vi lärde oss att man bör ha något slags baddräkt i bastun eftersom damer och herrar bastar tillsammans. Det finns restaurang på stationen, och vi åt middag och frukost där. Vi fann att middagen var vällagad och god, och frukost kunde vi stoppa i oss så att vi var nöjda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Mat och sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Mycket vällagad mat! Hårda sängar och kuddar med varma svettiga "återvinningslakan" - som inte gick att återvinna. Erbjuda bommullslakan istället. Mycket bättre ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Kök i stugorna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Ingen riktig diskho i köket, diskningen fick göras i en liten städho.märkligt med tanke på övrig nivå på funktion o standarder”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.