STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 656 av 680 rekommenderar (185 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(656 av 680rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 175)

Fjällboende!

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Alltid trevligt att besöka STF:s fjällstationer. Bra att du som gäst kan välja om du vill äta från restaurangen eller att tillaga egen mat i självhushållkök. Personalen är tillmötesgående och kan nästan alltid lösa problem. Trevligt att bo med okända, det blir alltid prat om något! Åt inte frukosten, kan inte betygsätta den. Dåligt utbud i butiken jämfört med fjällstugor och fjällstationer som jag har besökt under senaste åren(coronatid).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Trevlig personal på Helags

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Maten o berättelsen vid middagen om samerna var mkt trevlig att lyssna på. Bra rekommendation kring drycker vid middagen. Ok frukost. Men det är nog dags att se över städning mellan uthyrningar av rummen. Hittade öronproppar o skräp vid sängen i rummet. Synd att det inte var handfat i rummet utan man skulle gå ut till ett annat hus för att duscha och gå på toa. Dags för renovering av rummen?”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

OK fjällstation i makalöst landskap

Rekommenderad av Lars N, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Helags är en delvis fin fjällstation, med trevliga allmänna utrymmen och en rimligt ambitiös middagsservering. Alltid fin stämning och trevlig personal - som dock verkar ha begränsade kunskaper om vandringsalternativ runt om stationen. Ingen hade själv gått den fantastiska Pilgrimsleden t ex. Att det finns dusch och WC är en förbättring från förr - men fortfarnade rätt härdande... Och inget vatten på rummen, vilket hade varit trevligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

Bastu

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Bastu ej öppen, man hade det till boende. Två olika sällskap sov tillsammans. Lite konstigt i corona tider. Då man bara fick vara tre i duschen....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Räddning

Rekommenderad av Tre bröder , Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Vi hade råkat bokat fel dag för övernattning och middag. Efter mycket vandring och tältande såg man verkligen fram mot en dusch, en säng och en god måltid. Personalen var otroligt tillmötesgående och ordnade allt detta med ett leende. Fantastiskt bra jobbat tyckte jag och mina två bröder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Över förväntan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Trots motvind med stormstyrka i byarna och regn på vägen till fjällstationen, och under hela vistelsen, hade vi det jättebra. Maten var långt över förväntan och det gick att roa sig med annat än topptur, även om det blev ett besök upp till glaciären. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Dåliga ombokningsvillkor

Rekommenderad av Berit, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Dåligt att inte kunna boka om till annan dag utan att förlora hela beloppet man betalat. Det rör sig ju om mycket pengar när man bokat boende och mat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Vi fick lämna en dag tidigare. Kändes hå...

Rekommenderad av Pekko, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Vi fick lämna en dag tidigare. Kändes hårt att inte få någon återbetalning av boende och fullpension. Föreslår att era regler justeras så att gästen känner sig bättre omhändertagen. Förslagsvis kan ni höja priset på avbetalnings skyddet och förbättra villkoren för gästen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Fantastisk läge. Nybakad bröd varje morgon

Rekommenderad av Charlotte Whitt, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Helags Fjällstation är ett underbart ställe. Annat år i rad att jag är här. Och kommer gärne igen. Trevliga självkökkener, toppen bra tork rum. De. Ya toiletter och dusch mex riktigt varmt vatten är en bra sak när man ankommer lite kall efter vandring eller en tur från Helags top. Men det absolut bästa är det nybackade bröd varje morgon till frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

boendet

Rekommenderad av Cathrine, Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“boendet var kanske lite primitivt då vi saknade både värme och ljus. Annars var upplevelsen fantastisk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.