STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 661 av 685 rekommenderar (189 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(661 av 685rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 171-180 av 189)

Toalettstädning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Fin anläggning dålig städning. Konstigt, man borde ha rutiner för städningen när man bygger så fint”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket bra mat, både middag och frukost!...

Rekommenderad av Roger & Anna , Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Mycket bra mat, både middag och frukost! Bra med eget rum när man var ett par i stället för att bo fyra stycken i ett rum, i dessa corona tider. Även placering i matsal, kändes säkert ur smittosynpunkt. Fräscha duschar och toaletter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bättre rutin vid middagsserveringen, vi ...

Rekommenderad av Elias, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Bättre rutin vid middagsserveringen, vi fick vänta över 1h och folk började ta påfyllning innan vi hade fått börja äta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Dyrt i förhållande till vad man får

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Servicenivån är förvånande låg. Det kunde stå tre personer i receptionen och två av dem stod och diskuterade något istället för att hjälpa till med de som stod i kön. Kunskapsnivån hos personalen var förvånande låg. Städningen av de allmänna utrymmena var dålig. De nya dusch/toa-faciliteterna var mycket fina. Köksutrustningen höll låg standard. Man kan inte låsa rummen, vilket nu för tiden borde vara möjligt t f a att man har telefoner och paddor etc med sig. Maten var sämre i år än år hösten 2019 då jag var där sist, även om den var OK 5/10 p. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 0 av 0

Bemötande

Rekommenderad av boa, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“varierande bemötande på stationen, från mycket bra till dåligt av personalen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Kaos! Stackars den underbemannade personalen

Ej rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Kaos och skulle få stänga om nån från myndigheter kommer dit. Alldeles för mycket folk. Vi blev ihoptussade med 3 olika sällskap i samma 5 bäddsrum!! Fick dock efter klagomål flytta till bastun vilket var helt ok. Städning på toaletten och duschar förekom inte under vårt dygn då personalen verkade helt underbemannade. Papperet tog slut kl.14 dag ett på flera av toaletterna. I damernas dusch o omklädning såg det för jävligt ut och papperskorgarna vällde över på golvet. Alla golvbrunnar i duschen var fylld med brunt hår. Middagen lämnar mycket att önska även om personalen försökte styra upp det coronamässigt. Måste ha dragit lott om vem som skulle laga middag! Sjukt mkt människor både ute o inne och anläggningen räckte inte till för alla tältare som också nyttjade den då det inte fanns någon personal annat än i incheckning och kök. Tyckte väldigt synd om personalen som slet och gjorde säkert så gott dom kunde men totalt underbemannad. Har varit ute i fjällen på era stugor o stationer i 25 år och har aldrig haft nåt att klaga på men detta var ett stort bottennapp.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Självhushållsköken behöver uppdateras me...

Rekommenderad av UP, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Självhushållsköken behöver uppdateras med riktiga diskbänkar. Det blir ofta kö till den lågt placerade kranen och mycket vatten på golvet. Jag tror att många skulle ta ett större ansvar för att hålla rent och snyggt i köken om diskningen underlättades. I övrigt är allt toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

De som arbetade med servicen hade inte s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“De som arbetade med servicen hade inte särskilt bra koll på vad som var betalt. Jag fick påpeka att jag hade betalt efterrätten i förväg både vid middagen och höll på att få betala den i efterhand också, fast den redan var betald. Lite onödigt struligt tycker jag. Allt rättade till sig och alla var trevliga men Helags skulle kunna nivån genom ett proffsigare bemötande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 2 av 5

Bättre info och anpassning tack!

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“När vi bokade vårt boende framgick det på er hemsida att ni försöker dela på sällskap och att boende sker i fyrbäddsrum för att förhindra ev smittspridning. Jag bokade boende för fyra personer Och valde det billigaste alternativet. För detta alternativ framgick det inte att vi skulle behöva dela rum. För att vara säkra ringde vi och kollade så att vi skulle få eget rum och detta skulle gå bra fick vi till svar, vi skulle bli placerade i fem-bäddsrummet. Men när vi kom fram fick vi ändå dela rum med ett annat sällskap, visserligen väldigt trevligt men i dagsläget är det inte lämpligt att dela rum med nya människor. Dessutom olika sällskap för de två nätterna. Det var en besvikelse att vi trots att vi ringt och säkerställt eget rum inte fick det. Hade det framgått av bokningen att det billigaste alternativet innebar boende i stort rum hade vi valt det dyrare alternativet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Corona tider

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Reagerade på att det serverades frukostbuffé och att det var mycket folk. Inte så stort vilket gjorde att folk kom nära varandra. Reagerade också på att där vi bodde så var det jätte mycket folk i gemensamma utrymmen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.