STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 840 35 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 432 av 449 rekommenderar (136 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(432 av 449rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 155)

Stf håller på att förlora charmen

Rekommenderad av Slutat vara medlem i stf., Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Stationerna på fjällen börjar mer likna och kosta som högfjällshotell än att vara en charmig plats för friluftsliv.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 1 av 5

Den unga personalen, var väldigt trevlig...

Rekommenderad av Moncan, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Den unga personalen, var väldigt trevlig. Lite svårt med betalningar till måltiderna. Kanske inget bra betalningssystem?Men jag är väldigt nöjd, ändå. Trevligt att de höll en presentation innan middagarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bodde själv i ett rum för 4 personer och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Bodde själv i ett rum för 4 personer och betalade ca1700kr Kunde delats av fler”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 4 av 5

Vi hade bokat fjällrävssafari + en extra...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Vi hade bokat fjällrävssafari + en extra natt. Personalen hade inte helt enkelt att hitta det. info om rummet och hygienutrymmen var inte tydlig. Frukost och middag var utmärkt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

det var kanske inte helt kul att hamna i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“det var kanske inte helt kul att hamna i samma rum som 6 bag-in-a-box drickande "vin-tanter"”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Underbar upplevelse

Rekommenderad av Moncan, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Det var helt fantastisk vandring från Kläppen till Helags. Vandringen till toppen var lika fantastisk. Den bästa tänkbara frukost, och två rättersmiddag på kvällen. Växlande väder, såsom det är i fjällvärlden. En fantastisk mysig och ett vacker upplevelse , som alltid finns kvar🤗”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hjälpsam personal

Rekommenderad av Frid, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“En fantastisk personal som löste våra natt på bästa sätt med att tillmötesgå våra förslag. Superbra och helt rätt i STF-andan. "möt gästen".”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Avkoppling

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Modernt boende i fjällmiljö !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Otroligt vackert läge

Rekommenderad av Challe , Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Fantastiskt läge vid Helagsfjället. Totalupplevelsen drogs ner av det underdimensionerade utrymmet vid incheckning/ café. Många fick trängas i hallen då platser saknades. Så även trångt och mycket väntan vid frukostbuffén. Fantastisk buffé men trist att stå i kö och vänta på dem framför som ordnade med sin lunchmatsäck. Bättre logistik behövs där man kan ta från två håll. Alternativt styr upp så de som äter tidiga frukostsittningen är klara med sin lunchmatsäck när senare frukostsittningen kommer för att äta. Matens kvalitet både frukost och framförallt middag var fantastisk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

Klassisk fjällstation.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Fint belägen fjällstation med klassisk planlösning. Ny dusch och toalettbyggnad. Tyvärr var självhushållsköket under all kritik. Elplattorna klarar knappt att koka vatten till pastan. Stekpannor (typ teflon) helt utslitna och maten fastnar. Spisfläkt ur funktion. Således, värma vatten i vattenkokaren Till frystorkat går. Men laga ”riktig mat” på helgvandringen blir inte så lyckat. Rent och fräscht överallt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.