STF Tåtorp/Göta kanal Vandrarhem

Adress: Tåtorp Göta Kanal, 54993 Moholm  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 99% (70 av 71 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(70 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Tåtorp Vandrarhem

Rekommenderad av Christian och Tina, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Vi fick ett mycket fint mottagande på vandrarhemmet i Tåtorp. Till att börja med var vi försenade 40 minuter till incheckning men vi möttes ändå med glada leenden. Då för stunden få gäster uppdaterades vi till stuga istället för rum! Helt nybyggd, mycket fräscht kök. Helt klart hotellstandard. Vi sov mycket gott och vackert. Fin och god frukost på veranda i stora huset. I samband med besöket hyrde vi en dubbelkajak. Priset på denna ansåg vi var något högt och kajak med tillbehör i välanvänt skick. Dock var det vårt beslut att hyra eller ej. Vi ser oss komma tillbaka till Tåtorps vandarhem, med eller utan stuga ett magiskt ställe”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Johan Sjöström, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Boendet är i lummig miljö. Fårhage fanns jämte vandrarhemmet. Turligt nog utan flugor :) . Rummen var trivsamma men man får vara lite vig för att sova i överslafen. Toa & dusch var rena & fräscha. Vi hade dock svårt för att få värme i duschen. Frukosten var god och kunde avnjutas på lite olika ställen. Vi valde utomhus på terrassen vilket var trevligt. Jag kan rekommendera detta boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet är fantastiskt för familjer, då ...

Rekommenderad av Micaela, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Boendet är fantastiskt för familjer, då barnen har plats att leka i trädgården. Charmigt och mysigt. Mycket bra bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt vandrarhem med lantligt ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Mycket trevligt vandrarhem med lantligt läge. Trädgården är mysig och man kan sitta på flera olika ställen. Frukosten var enkel men mycket god och tillhörande frukostrum var mysigt. Önskemål för framtiden är att kunna äta lättare kvällsmat där. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En pärla vid sjön Viken!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Ett fantastisk mysigt litet ställe precis vid Göta kanal och skön Viken. Toppen bemötande och en härlig ekologisk frukost! Stora välutrustade utrymmen för självhushåll där man lagar sin middag som sedan avnjuts i trädgården eller i ett av växthusen! Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cykelhelgen

Rekommenderad av Sören, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Ett helt underbart ställe med god frukost och ett helt underbart värdpar, hit kommer man gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa tänkbara boende för dig som är mån om miljön!

Rekommenderad av Lotta och Staffan, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“En helhetsupplevelse av bästa slag. Ekologiskt tänk i allt! Fantastisk miljö, det bästa vandrarhem vi någonsin har bott på. Är man intresserad av ekobyggnation, -inredning, trädgård och ekologisk mat så finns det här. Vandrarhemsvärdarna har gjort en fantastisk prestation när de byggt upp verksamheten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avspänt och personligt

Rekommenderad av Annemarie Hultberg, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Lagom stort och med Göta kanal med cykling nära liksom en avspänd och tillgänglig trädgård att vistas i var vilsamt och spännande på samma gång för oss och barnbarnen. Precis som ett vandrarhem skall vara!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett mycket trevligt boende i en underbar...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Ett mycket trevligt boende i en underbar miljö. Det enda negativa var att det fanns för få toaletter och duschar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukostupplevlese

Rekommenderad av Barbro, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Fin start, att börja dagen i Tåtorps frukostrum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.