STF Tåtorp Café & Logi Göta kanal

Adress: Tåtorp Göta Kanal, 54993 Moholm
Område: Göta kanal (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 31 av 34 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(31 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Mysigt och god frukost.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Vill rekommendera detta supermysiga ställe. Frukosten passade oss utmärkt med gott ekologiskt bröd och kaffe. Vi kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tåtorp

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Ett oerhört genuint och mysigt boende med ett mycket serviceinriktat och välkomnande bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett ställe helt i min smak!

Rekommenderad av Lise Roos, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Jag överraskades av hur genomtänkt miljön var för mig som besökare. Byggmaterial, färgsättning, trädgård samt att känslan för det estetiska fanns där gjorde att upplevelsen för mig blev komplett. Syftet med resan var från början att ta en övernattning mellan två platser på kanalbanken mellan vilket vi ämnade cykla. Tyvärr ändrade vädret våra planer men övernattningen kompenserade för de saker vi inte fick uppleva. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice boarding house with 6-7 rooms in a ...

Rekommenderad av Peter, Schweiz (Schweiz lör 24 jul 2021)
“Nice boarding house with 6-7 rooms in a quiet environment. Large rooms with high ceiling in the first floor. Good beds. No running water in the room. No closets in the room, just 4 heels. Luggage can be stored under the bed. Each room has an own lockable sanitary room in the ground floor. Acces via an open staircase with lot of fresh air and some mosquitos. Also available is a large common kitchen and living room in the ground floor. Breakfast is served for all in a separate building only at 9 am. Partly prepared at the table, partly as buffet. Nicely prepared and arranged, but the same every day. Enough free parking space at the buliding.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idyll med lantligt läge

Rekommenderad av Pellén, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Vackert byggt, romantisk trädgård med sittplatser under äppelträd och i växthus. Väldigt fin miljö även inomhus för kyligare månader. Trevligt och bra utrustat kök. Frukost kan fås i paviljong i trädgården, också den fint byggd. Rejält och omsorgsfullt. Nära ner till Göta Kanal och liten "strandpromenad", mycket lantligt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett vandrarhem utöver det vanliga. Mycke...

Rekommenderad av Ninna, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Ett vandrarhem utöver det vanliga. Mycket trevligt beläget med närhet till paddling på sjön Viken, härlig cykling längs Göta kanal och möjlighet till bad. Vi uppskattar också mycket den fina trädgården med växthus att sitta i och de smakfullt inredda gemensamma lokalerna. Bra med tydlig sopsortering i anslutning till köket. Det enda vi kunde sakna var att kunna äta frukost tidigare än kl 9 och ett frysfack. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och vackert ställe med hemtrevlig...

Rekommenderad av Pernilla P, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Mysigt och vackert ställe med hemtrevlig känsla. Frihet för barnen att springa i trädgården. Vackra rum med pelargoner i varje fönster. Så fint!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi hade egen dusch och wc men det låg en...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Vi hade egen dusch och wc men det låg en trappa ned annars allt bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

För lite frukost

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland sön 11 jul 2021)
“För lite frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fridfullt och charmigt

Rekommenderad av Jenny , Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Ge dig själv en paus vid Tåtorps vackra och charmiga vandrarhem. Fina,ljusa och fräscha rum med tillgång till egen dusch och toalett. På Kvällen kan du mysa i den vackra trädgården eller sitta en stund i växthuset 🌟. På morgonen serveras god frukost i fantastisk miljö. Ett ställe jag verkligen kan rekommendera - inte bara om ni cyklar Göta Kanal utan även för en skön avkopplande helg i vacker miljö💕 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.