STF Huskvarna/Rosendala Herrgård Hotell

Adress: Odengatan 10, 56132 Huskvarna
Område: Småland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 31 av 32 rekommenderar (7 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(31 av 32rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Mycket bra.

Rekommenderad av Curt J, Sverige (Sverige mån 28 sep 2020)
“Två nätter i ett trevligt boende på hotellet,snyggt och rent, en frukost som heter duga ! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fräscht och jättemysigt till bra pris

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Ett väldigt mysigt hotell och vandrarhem i lugnt läge. Vi bodde i hotellrum i ”herrgården”, ett väldigt fräscht rum i gammal stil med sköna sängar och bekvämt badrum. Mycket bra allmänna faciliteter med fint sällskapsrum och bra kök. Gratis parkering precis utanför. Dessutom väldigt prisvärt! Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vore bra att kunna ringa ngn isf för att...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Vore bra att kunna ringa ngn isf för att hänvisas till mail kontakt efter kl 12 på dagarna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Lite oklart vart rummet låg i vilket hus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Lite oklart vart rummet låg i vilket hus”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Helg med sammanstrålande familj

Rekommenderad av Tonny-familjen, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Lugnt, vackert och genuint retro-boende i hotelldelen. Lite plågsam nattvärme i den varma väderleken och i det ena rummet vilket vi i o f s varnades för i välkomstbrevet. Mycket trevligt bemötande och stor hänsyn till coronarestriktionerna bl a vid frukostserveringen höjde trygghetsfaktorn avsevärt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt men lyhört

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Mycket mysigt vandrarhem, optimalt placerat för den som är på genomresa. MEN! Rummen i herrgården är vansinnigt lyhörda och med trivselregler som säger tystnad först efter kl 23 är det inget för den kvällströtta/störningskänsliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal såväl i telefon som vid besöket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-03-31 12:23:34, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.