STF Landskrona Vandrarhem

Adress: S:t Olovsgatan 15, 26136 Landskrona  visa karta
Område: Skåne (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (56 av 57 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(56 av 57rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Helt ok men saknar charm skruttig standa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Helt ok men saknar charm skruttig standard på kök toa å dusch”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ljusa fräscha rum, rent och fint, väl fu...

Rekommenderad av KV , Sverige (Sverige tis 18 feb 2020)
“Ljusa fräscha rum, rent och fint, väl fungerande kök och andra utrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

stannade bara en natt, så det är svårt a...

Rekommenderad av kitten, Tyskland (Tyskland ons 18 dec 2019)
“stannade bara en natt, så det är svårt att säga mer, men personalen var väldigt trevlig och stället samt stan verkar vara trevliga”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good Place to stay

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 03 sep 2019)
“Very friendly warden. We could deposite our luggage before the usually Check-in. Rooms, shower, kitchen etc. absolutly clean und nice furnished. Well worth the low price. Nice and quiet place to stay. Unfortunatly we had only one night before we had to catch the ferryboat in Malmö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very good accomodation on pur way north

Rekommenderad av Feichtis , Tyskland (Tyskland tis 13 aug 2019)
“We stayed at the hostel with two adults and three kids in a family-room for a night on pur way north. The hostel is a nice and cosy acommodation a stay!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Här kommer jag absolut att bo igen!

Rekommenderad av Carro, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Trevligt bemötande, ljust, rent och snyggt. Bra frukost. Lugnt område med mysig trädgård. Enda minus: hög ljudvolym i gemensamma utrymmen p g a dålig akustik, vilket hördes in på rummet. Buller från rumsdörrar när de stängdes med hjälp av dörrstängare. Men under de 5 dagar jag bodde där gick alla gäster och lade sig tidigt så det var inget som störde nattetid. Här kommer jag absolut att bo igen! :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice and freindly house, clean, big gard...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 06 aug 2019)
“Nice and freindly house, clean, big garden with tables, small and well equipped kitchen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

50-talscharm

Rekommenderad av Christina, Tyskland (Tyskland mån 29 jul 2019)
“Boendet i Landskrona är ljust och hemtrevligt med inredning från 1950-talet (moderna sängar). Äldre villa med trägolv och trädgård utanför. Mycket vänligt bemötande, centralt läge. Jag återkommer gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Rent og sentralt++ på frokost

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge lör 27 jul 2019)
“Rent og sentralt++ på frokost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo här när du är i Landskrona!!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Mycket nöjd, rent och fräscht. Mysigt inrett, gångavstånd till allt. Mysig trädgård. Rekommenderar verkligen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-02 19:11:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.