STF Sala Silvergruva

Adress: Drottning Christinasväg, 733 36 Sala  visa karta
Område: Västmanland (Naturnära)
Gästbetyg: 93% (42 av 45 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(42 av 45rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 okt 2019)
“Frukosten fungerade inte alls, lite synd att göra den missen för ett annars trevligt boende. Dock ordnade personalen vid Silvergruvan ett mycket bra alternativ, stort tack för det. Mvh Thomas”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra för den kreative

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Knasiga öppettider gjorde det svårt att hinna med incheckningen då tiderna på nätet inte överensstämde med de verkliga tiderna och då det inte gick att nå receptionen. Vredena på spisen var något trasiga och strömmen gick då vi lagade mat. För övrigt är rummen väldigt fina (bott i ett tvåbäddsrum med separerade sängar och ett med dubbelsäng). Hade problem med en rullgardin som föll, men enkel att laga (även om det inte är det man önskar göra på semestern). Något snålt med köksredskapen så kan man bör man ta med en del själv. Däremot FANTASTISKT fin frukost! Det fanns något för alla, glutenfritt, veganskt, laktosfritt, "vanlig mat". Absolut värt ett besök om man är en person som har tålamod och inte för mycket emot att göra lite själv.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En besvikelse

Ej rekommenderad av Krille, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Bra: 1. När till Sala silvergruva. 2. Trevlig personal. Dåligt: 1. Elektronisk nyckel som knapp fungerade. 2. Dålig info om att frukost var en frukostkorg. 3. Små sängar och inga förvaringsmöjligheter förutom två stora garderober. 4. Extremt otrevliga gäster som bröt mot varenda regel och som dessutom startade brandlarmet på natten. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Sus, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“En genuin miljö. Äldre detaljer fint bevarade. Ett vackert och välskött vandrarhem. Ett av det bästa jag varit på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig personal. Sköna sängar, G...

Rekommenderad av Alvis, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Mycket trevlig personal. Sköna sängar, Givande gruvtur, samt rolig höghöjdsbana. Trevligt att kunna sova skönt med olika aktiviteter ” runt knuten ”. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen var guld värda<3

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 feb 2019)
“Personalen var guld värda<3”
STF Sala Silvergruva svarar (tis 23 apr 2019)
Jag tackar djupast för dessa fina ord om personalen på Gruvgårdens B&B vid Sala Silvergruva! Roligt att höra att du trivts så bra och hoppas att vi ses här snart igen. Välkommen åter! Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmigt renoverat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Bra vandrarhem med mycket varsam renovering i gammal stil”
STF Sala Silvergruva svarar (tis 23 apr 2019)
Stort tack för fina betyg och fin recension! Vad roligt att höra att vistelsen varit bra och att du trivdes med den mysig inredningen i Gruvgårdens B&B vid Sala Silvergruva. Vi har jobbat flitigt med att inreda i en för den historiska platsen vintagestil. Huset i sig byggnadsminnesmärktes för några år sedan och vi vill gärna försöka att bevara det i passande stil. Och från allra första början byggdes huset för just inkvartering - då för gruvarbetare. Men eftersom gruvan stängde kom huset att stå, mer eller mindre, tomt tills det 100 år senare gjordes om till först vandrarhem och därefter uppgraderades till Bed & Breakfast. Hoppas vi ses här snart igen. Välkommen åter! Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett härligt gammaldags vandrahem i en underbar gruvmiljö

Rekommenderad av Äldra par på genomresa med bil, Sverige (Sverige ons 16 jan 2019)
“Gruvgårdens B&B liggen i en fin naturpark bland varsamt restaurerade byggnader i ett gammalt gruvområde. Tydliga instruktioner gör att man lätt kan hitta sig tillrätta i huset även om man anländer efter att personalen har gott hem. Ett bra stort kök och matsal, ett trevligt sovrum med skön säng, välfungerande toilett och badrum. Prima, enkel frukostpaket. Överallt rent och snygt.”
STF Sala Silvergruva svarar (mån 21 jan 2019)
Jag tackar (gruv)djupast för det jättefina betyget och den fina recensionen! Vad härligt att höra att du haft en fin upplevelse under vistelsen i Gruvgårdens B&B (eller STF Sala Silvergruva, som boendet också heter). Och bra att du upplevde instruktionerna som tydliga och att det var lätt att hitta. Vi har valt att inreda Gruvgårdens B&B i vintagestil för att boendet ska smälta in fint i den historiska omgivning som Sala Silvergruva är. Byggnaden kom till i början av 1900-talet och dess syfte var att inkvartera gruvarbetare. Men gruvan stängde och byggnaden kom att stå mer eller mindre tom under hela 1900-talet, tills det gjordes om till först vandrarhem och sedan till B&B. För en tid sedan blev huset också byggnadsminnesmärkt. Man övernattar verkligen ”mitt i den svenska historien”, med andra ord. Hälsar dig hjärtligt välkommen åter till oss inom kort! // Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt, relativt nyrenoverat boende med ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Mysigt, relativt nyrenoverat boende med anor.”
STF Sala Silvergruva svarar (ons 16 jan 2019)
Tack
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag förväntade mig mer av frukosten, äve...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Jag förväntade mig mer av frukosten, även om det är lågsäsong och frukost i en påse så går det att göra den godare och bättre. För övrigt, väldigt nöjd.”
STF Sala Silvergruva svarar (ons 16 jan 2019)
Tack för att du tagit dig tiden att recensera ditt besök vid Gruvgårdens B&B! Och jätteroligt att höra att du haft en så bra vistelse, även om frukosten inte riktigt nådde upp till förväntningarna. Ledsen för det. Jag tar med mig denna synpunkt till ansvarig. Samtidigt, som sagt, är det skönt att höra att att vistelsen varit så bra överlag. Jag tycker man får en fin känsla från "förr i tiden" när man bor kvar på Gruvgårdens B&B. Med tanke på den historiska platsen boendet ligger på, dvs. Sala Silvergruva, har vi försökt att inreda boendet i vintagestil. så man ska få den där känslan av att vakna upp "mitt i historien". En riktigt speciell känsla. Hoppas vi ses snart igen. Välkommen åter! // Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews