STF Sala Silvergruva

Adress: Drottning Christinasväg, 733 36 Sala  visa karta
Område: Västmanland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (33 av 34 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(33 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 okt 2019)
“Frukosten fungerade inte alls, lite synd att göra den missen för ett annars trevligt boende. Dock ordnade personalen vid Silvergruvan ett mycket bra alternativ, stort tack för det. Mvh Thomas”
STF Sala Silvergruva svarar (mån 02 dec 2019)
Tack för att du berättar för oss om ditt besök hos oss, Thomas! Trist att höra att det verkar blivit något knas med frukosten. Nu vet jag inte exakt vad du menar med att den inte funkade alls, men är glad att det ordnade upp sig till det bästa. Jag vet att personalen gör sitt yttersta för att våra gäster ska trivas hos oss och det du skriver tolkar jag som ett kvitto på det. Hoppas vi ses snart igen. Välkommen åter! Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra för den kreative

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Knasiga öppettider gjorde det svårt att hinna med incheckningen då tiderna på nätet inte överensstämde med de verkliga tiderna och då det inte gick att nå receptionen. Vredena på spisen var något trasiga och strömmen gick då vi lagade mat. För övrigt är rummen väldigt fina (bott i ett tvåbäddsrum med separerade sängar och ett med dubbelsäng). Hade problem med en rullgardin som föll, men enkel att laga (även om det inte är det man önskar göra på semestern). Något snålt med köksredskapen så kan man bör man ta med en del själv. Däremot FANTASTISKT fin frukost! Det fanns något för alla, glutenfritt, veganskt, laktosfritt, "vanlig mat". Absolut värt ett besök om man är en person som har tålamod och inte för mycket emot att göra lite själv.”
STF Sala Silvergruva svarar (tis 03 dec 2019)
Tack för att du recenserat oss efter vistelsen i Gruvgårdens B&B! Trist att det blivit krångel med öppettiderna. Jag har sett över detta och tror också att jag har hittat ett ställe där öppettiderna inte stämde. Tack för att du gjorde oss uppmärksamma på detta! Det ska åtgärdas. Jag tar vidare synpunkterna på spisen. Vad gäller strömmen är det lite knepigt när många apparater körs på samma fas samtidigt. Ofta gäller det när t ex. micro och vattenkokare körs på samma gång. Då slår jordfelsbrytaren ifrån. Jag tänker att det är lite specialrestriktioner i den 100 år gamla byggnaden som gör att det är extra varsamhet kring just överbelastning av elnätet. Jag tar med mig synpunkterna kring rullgardin och köksredskap till ansvariga, så ska vi få ordning på det. Jätteroligt att höra att frukosten upplevdes så bra. Hoppas vis ses snart igen. Välkommen åter! Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En besvikelse

Ej rekommenderad av Krille, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Bra: 1. När till Sala silvergruva. 2. Trevlig personal. Dåligt: 1. Elektronisk nyckel som knapp fungerade. 2. Dålig info om att frukost var en frukostkorg. 3. Små sängar och inga förvaringsmöjligheter förutom två stora garderober. 4. Extremt otrevliga gäster som bröt mot varenda regel och som dessutom startade brandlarmet på natten. ”
STF Sala Silvergruva svarar (tor 09 jan 2020)
Hej Krille! Tack för att du tagit dig tiden att recensera din vistelse vid Sala Silvergruva. Jag ser att recensionen innehåller lite "blandade skurar", så att säga. Positivt att du upplevt närheten till gruvan och personalen så bra. Trist däremot med nyckeln som inte fungerade. Jag vet att låssystemet har kärvat en del. Sedan du var här, har systemet setts över och ska nu funka som det ska. Angående rutinen kring frukosten: vi tar till oss synpunkterna och ser till att förbättra rutinen för detta. Ber om ursäkt för dessa saker. Angående utrymmena är vi strikt begränsade, eftersom huset är byggnadsminnesmärkt. Vi får därför inte göra några större förändringar. Den "gammaldags charmen" lite vår idé: vi vill förmedla en känsla av "förr i tiden" för våra besökare. Därför är boendet också inrett lite "spartanskt" och i vintagestil. Trist med gästerna som inte höll sig till reglerna. Om det uppstår problem finns ett journummer att ringa. Det är anslaget i byggnaden. Hoppas ändå vi ses igen. Välkommen åter!
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Sus, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“En genuin miljö. Äldre detaljer fint bevarade. Ett vackert och välskött vandrarhem. Ett av det bästa jag varit på.”
STF Sala Silvergruva svarar (fre 17 jan 2020)
Jätteroligt att du haft en så fin vistelse, Sus! Och tack för att du delar med dig av den. Jag ser att du har upptäckt vintagedetaljerna i vår inredning av Gruvgårdens B&B. Vi har försökt att "stoppa tiden" i huset, som byggdes för cirka 100 år sedan för att husera gruvarbetare. Nu kom huset aldrig till användning för det, eftersom gruvdriften lades ner, men idag går det att övernatta mitt i Sveriges historia och mitt i Sala Silvergruvas gruvområde här. Vår idé är att locka fram den där känslan av att man övernattar mitt i den svenska historien, och när jag läser vad du skriver förstår jag att vi har lyckats. Härligt att höra! Hoppas vi ses snart igen. Välkommen åter! Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig personal. Sköna sängar, G...

Rekommenderad av Alvis, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Mycket trevlig personal. Sköna sängar, Givande gruvtur, samt rolig höghöjdsbana. Trevligt att kunna sova skönt med olika aktiviteter ” runt knuten ”. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen var guld värda<3

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 feb 2019)
“Personalen var guld värda<3”
STF Sala Silvergruva svarar (tis 23 apr 2019)
Jag tackar djupast för dessa fina ord om personalen på Gruvgårdens B&B vid Sala Silvergruva! Roligt att höra att du trivts så bra och hoppas att vi ses här snart igen. Välkommen åter! Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmigt renoverat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Bra vandrarhem med mycket varsam renovering i gammal stil”
STF Sala Silvergruva svarar (tis 23 apr 2019)
Stort tack för fina betyg och fin recension! Vad roligt att höra att vistelsen varit bra och att du trivdes med den mysig inredningen i Gruvgårdens B&B vid Sala Silvergruva. Vi har jobbat flitigt med att inreda i en för den historiska platsen vintagestil. Huset i sig byggnadsminnesmärktes för några år sedan och vi vill gärna försöka att bevara det i passande stil. Och från allra första början byggdes huset för just inkvartering - då för gruvarbetare. Men eftersom gruvan stängde kom huset att stå, mer eller mindre, tomt tills det 100 år senare gjordes om till först vandrarhem och därefter uppgraderades till Bed & Breakfast. Hoppas vi ses här snart igen. Välkommen åter! Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett härligt gammaldags vandrahem i en underbar gruvmiljö

Rekommenderad av Äldra par på genomresa med bil, Sverige (Sverige ons 16 jan 2019)
“Gruvgårdens B&B liggen i en fin naturpark bland varsamt restaurerade byggnader i ett gammalt gruvområde. Tydliga instruktioner gör att man lätt kan hitta sig tillrätta i huset även om man anländer efter att personalen har gott hem. Ett bra stort kök och matsal, ett trevligt sovrum med skön säng, välfungerande toilett och badrum. Prima, enkel frukostpaket. Överallt rent och snygt.”
STF Sala Silvergruva svarar (mån 21 jan 2019)
Jag tackar (gruv)djupast för det jättefina betyget och den fina recensionen! Vad härligt att höra att du haft en fin upplevelse under vistelsen i Gruvgårdens B&B (eller STF Sala Silvergruva, som boendet också heter). Och bra att du upplevde instruktionerna som tydliga och att det var lätt att hitta. Vi har valt att inreda Gruvgårdens B&B i vintagestil för att boendet ska smälta in fint i den historiska omgivning som Sala Silvergruva är. Byggnaden kom till i början av 1900-talet och dess syfte var att inkvartera gruvarbetare. Men gruvan stängde och byggnaden kom att stå mer eller mindre tom under hela 1900-talet, tills det gjordes om till först vandrarhem och sedan till B&B. För en tid sedan blev huset också byggnadsminnesmärkt. Man övernattar verkligen ”mitt i den svenska historien”, med andra ord. Hälsar dig hjärtligt välkommen åter till oss inom kort! // Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt, relativt nyrenoverat boende med ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Mysigt, relativt nyrenoverat boende med anor.”
STF Sala Silvergruva svarar (ons 16 jan 2019)
Tack
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag förväntade mig mer av frukosten, äve...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Jag förväntade mig mer av frukosten, även om det är lågsäsong och frukost i en påse så går det att göra den godare och bättre. För övrigt, väldigt nöjd.”
STF Sala Silvergruva svarar (ons 16 jan 2019)
Tack för att du tagit dig tiden att recensera ditt besök vid Gruvgårdens B&B! Och jätteroligt att höra att du haft en så bra vistelse, även om frukosten inte riktigt nådde upp till förväntningarna. Ledsen för det. Jag tar med mig denna synpunkt till ansvarig. Samtidigt, som sagt, är det skönt att höra att att vistelsen varit så bra överlag. Jag tycker man får en fin känsla från "förr i tiden" när man bor kvar på Gruvgårdens B&B. Med tanke på den historiska platsen boendet ligger på, dvs. Sala Silvergruva, har vi försökt att inreda boendet i vintagestil. så man ska få den där känslan av att vakna upp "mitt i historien". En riktigt speciell känsla. Hoppas vi ses snart igen. Välkommen åter! // Mvh Fobbe, Sala Silvergruva
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-03-25 14:04:34, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.