STF Arlanda/Jumbo Stay

Adress: Jumbovägen 4, 190 47 Stockholm Arlanda  visa karta
Område: Stockholmsområdet (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (50 av 51 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(50 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Resention

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 nov 2019)
“Icke fungernde lås på rumsdörr. Dålig avställningsyta i toa/ duschrum. Icke prisvärd frukost. Saknas gardin vid ett fönster. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Duger inför anslutningsflyg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Mycket bra bemötande. Inte toppklassboende naturligtvis men praktiskt och prisvärt för en natt i väntan på anslutningsflyg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag har inte checkat ut än utan detra är...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Jag har inte checkat ut än utan detra är en delrapport. När jag checkade in trodde jag att jag hade bokat ett rum med fönster men det hade jag inte efter kontroll. Personal uppgav att jag fick byta rum följande dag mot en avgift på 50 kr/dygn. När jag kom in på rummet fanns ingen tv-dosa och efter att personal kommit och gått några gånger då de inte kunde finna någon dosa som passade "min" erbjöds jag ett större rum på Anexet. Där började det med att kortet inte fungerade så jag fick åter gå till receptionen och få nytt kort. Åter till Alexei och där fanns det inte heller någon dosa och jag gick åter till receptionen. När jag skulle in igen fungerade inte kortet så jag fick gå till receptionen igen. Jag bestämde att jag soverkligen i rummet utan fönster 1 natt. Morgonen efter uppgav personal i receptionen att chef hade sagt att jag skulle få reducerat pris gratis frukost 4×95 kr som skulle sättas in på mitt konto. I morse frågade samma personal om pengarna kommit på kontot vilket de inte hade gjort. Vid koll med nästa personal i receptionen i morse så skulle jag få en reducering av priset med 300 kr, men att jag skulle betala åter 150 kr. Varför framkom inte. Så utav de utlovade 95 kr ×4= 380 kr skall jag tydligen endast få tillbaks 150 kr? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag fick olika uppgifter från receptionen vad som gällde min bokning. Viss personal uppgav att frukost ingick i priset genom Stf och när nästa personal gick på ditt skift var det inte så.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 sep 2019)
“Jag vet inte om det var mitt eller sängens fel då jag blev oerhört stel i nacken och kroppen efter sista natten innan jag checkade ut. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jumbo Hostel

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 08 jun 2019)
“Ett prisvärt boende!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sköna sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Mycket sköna sängar. Lätt att ta sig till och från terminalen. Lugnt och tyst.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Jumbo Stay Arlanda

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“Jumbo Stay Arlanda - återvänder gärna. Lättillgängligt, gratis parkering. Fanns allt vi behövde. Sov gott och god frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sliten storhet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 feb 2019)
“Rent men slitet.Dörrlåset fungerade inte ibland.Personal dock mycket tjänstvillig vid problem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt hostel

Rekommenderad av Ahlberg , Sverige (Sverige mån 19 nov 2018)
“Ligger helt perfekt vid Arlanda... gratis bus nästan fram till dörren Gillar den väldigt tidiga frukosten. Dock så verkar det som STF medlem att det är ofta är problem med att dom inte ser att boendet redan är betalt. Nu löste dom det smidigt och vi fick en vän...men snälla gör det smidigare för allas trevnad Ps. Räkna inte med att rummen är stora. Men det är helt ok för ett sådant boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varmt i höstkylan

Rekommenderad av Åke Lewander, Sverige (Sverige sön 04 nov 2018)
“Min recension framgår av mina svar i enkäten, samtliga 'Bra'. Men, jag sov dåligt pga värmen i hytten och jag hittade ingen möjlighet att reglera temperaturen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.