STF Vilhelmina/Kyrkstaden

Adress: Tingsgatan 1, 912 33 Vilhelmina  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (125 av 129 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(125 av 129rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Renovera

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Boendet är ganska dyrt i jämfört med den standard rummen har. Jag förstår att man tar betalt för läget. Det jag vill anmärka på är badrummet. Vid duschen hängde färgen i stora flagor. I fönsteröppningen var det stora sprickor i putsen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hej! Jag hyrde stuga 23:1 i Vilhelmina ...

Rekommenderad av Esko Wiklund, Raholmsvägen 116, 86551 Ankarsvik, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Hej! Jag hyrde stuga 23:1 i Vilhelmina kyrkby mellan den 23-24.09.2019 Det enda jag önskar förbättra är: 1. Reparera/byt El-elementet på WC/Dusch - Ej fungerande och därned kallt i WC/Duschrummet. 2. Återställ dörrskåpslucka ( fattades/borta ) under diskbänken. 3. Byt uttjänt sängkudde. Ser gärna att det finns två fräscha kuddar att välja på i rummet. Mvh ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fullträff

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Otroligt bra vistelse !!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmiga gamla hus. Centralt beläget. A...

Ej rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“ Charmiga gamla hus. Centralt beläget. Alltför sparsam köksutrustning. Obekväma stolar. OK för en enstaka natt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vilhelmina Kyrkstad

Rekommenderad av Erling, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Sveriges finaste vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

experience

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tor 01 aug 2019)
“it is an unique experience to stay in the old kyrkstaden Room is nice, there is a kitchen and a toilet. For a shower you need to go to another building{other rooms also have their own shower}. It is very good value for money. But the communal shower was not cleaned the three nights I was there, the same hair that was there when I arrived was still there when i left. The kitchencabinet doors where a little sticky. I would stay here without hesitation and always leave a place clean, but in the stf system where people can do their own cleaning, and choose not to pay for it, I often find not enough time is spend on it. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Här får man bo mitt i vår historia, i in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Här får man bo mitt i vår historia, i infobladet fanns en bild på kyrkbyn från 1890, där huset vi fick bo på fanns med. Fascinerande. Lägenheten var möblerad i gammal stil och med omtanke. Här fanns också både dusch och toalett, men det finns olika standard. Vi valde att betala för bäddning och det blev väldigt bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge, vacker miljö. Bra utrymme. Sta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Bra läge, vacker miljö. Bra utrymme. Standardmässigt allt man behöver utom tillgång till till tvättmaskin och torkutrymme.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra och prisvärt boende i kulturel miljö.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Se ovan,”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stort och fint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Kanonfin och fräsch lägenhet med kök, badrum och två dubbelsängar. Jättetrevlig personal, fräscht och välstädat. Mycket välskött helt enkelt. Rekommenderas starkt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället