STF Vilhelmina/Kyrkstaden

Adress: Tingsgatan 1, 912 33 Vilhelmina  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (105 av 109 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(105 av 109rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 26)

Boende i historisk miljö

Rekommenderad av Lqrs, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Trevligt boende i speciell miljö. Praktiskt med eget kök på rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk miljö

Rekommenderad av Astrid, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Toppen att kunna bo i denna historiska miljö och tom i egen lägenhet! Om alla sängar är inbyggda, som i vår lägenhet, passar de inte för långa personer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt boende i Vilhelmina kyrkstad

Rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Jättefint, lugnt och mysigt i gamla kyrkstaden i Vilhelmina”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Finaste vandrarhemmet i Sverige

Rekommenderad av anonym , Sverige (Sverige tis 28 apr 2020)
“Så mysigt och fint vandrarhem! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smidigt, charmigt & prisvärt

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Bra info och smidigt att hämta nyckeln på Circle K eftersom vi anlände sent. Lätt att hitta. Charmig kyrkstuga med sköna sängar och fräscha täcken och kuddar. Barnen tyckte att det "luktade lite konstigt" när vi kom in, men tyckte att det var coolt att kyrkstaden är från 1800-talet. Mycket rent!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supermysigt rum!

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige fre 15 nov 2019)
“Rummet var verkligen hur mysigt som helst och väldigt prisvärt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Renovera

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Boendet är ganska dyrt i jämfört med den standard rummen har. Jag förstår att man tar betalt för läget. Det jag vill anmärka på är badrummet. Vid duschen hängde färgen i stora flagor. I fönsteröppningen var det stora sprickor i putsen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hej! Jag hyrde stuga 23:1 i Vilhelmina ...

Rekommenderad av Esko Wiklund, Raholmsvägen 116, 86551 Ankarsvik, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Hej! Jag hyrde stuga 23:1 i Vilhelmina kyrkby mellan den 23-24.09.2019 Det enda jag önskar förbättra är: 1. Reparera/byt El-elementet på WC/Dusch - Ej fungerande och därned kallt i WC/Duschrummet. 2. Återställ dörrskåpslucka ( fattades/borta ) under diskbänken. 3. Byt uttjänt sängkudde. Ser gärna att det finns två fräscha kuddar att välja på i rummet. Mvh ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fullträff

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Otroligt bra vistelse !!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmiga gamla hus. Centralt beläget. A...

Ej rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“ Charmiga gamla hus. Centralt beläget. Alltför sparsam köksutrustning. Obekväma stolar. OK för en enstaka natt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.