STF Årås Vandrarhem

Adress: Kölingared, 56593 Mullsjö  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (33 av 34 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(33 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Vandrarhemmet i Änglagårdsbygden

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 21 okt 2019)
“Ett fantastisk vackert vandrarhem som ligger i en gammal bruksmiljö med Tidan som rinner förbi. Vacker natur med fina vandrings- och cykelvägar omkring. Ett vandrarhem som är prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och fridfullt

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Vackert, lugnt och fridfullt boende. Bra och rymliga rum. Historisk miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det finns en frid på STF Vandrarhem Årås...

Rekommenderad av Askella, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Det finns en frid på STF Vandrarhem Årås som är oförglömlig. Fina omgivningar i äldre kulturmiljö som löpande underhålls och bevaras av en ideel förening. Rum i äldrestil. Finns gott om toaletter och modern dusch. Bra internet ifall man skulle behöva koppla upp sig mot omvärlden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Att få möjlighet att vistas på ett så fint beläget vandrarhem var mycket trevligt. Miljön både i boendet och naturen var fantastiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturskönt med genuin känsla

Rekommenderad av Gun, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Rofyllt boende i vackra omgivningar. Enkelt vandrarhem, man sköter sig själv. TV saknas men internetuppkopplingen är bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Häftig miljö

Rekommenderad av Anita, Sverige (Sverige mån 20 maj 2019)
“Gammal idyllisk och vacker miljö. Vi kom hit av en slump och är positivt överraskade av allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett "riktigt" vandrarhem.

Rekommenderad av Lars Jansson, Sverige (Sverige tor 04 apr 2019)
“Vandrarhemmet i Årås kvarn kändes passande för två äldre vandrarhemsveteraner. Jag har varit medlems i STF sedan 1972 och bodde då på mitt första vandrarhem i Sveg. Då cyklade jag upp utefter Ljusnan. När jag frågade efter duschmöjligheter efter min 11 mil långa cykelfärd från Ljusdal, så blev jag hänvisad till en tjärn i skogen. På Årås vandrarhem var vi de enda gästerna och hade bara kontakt med värden via SMS och tfn. Vi fick en kod till nyckelskåpet och sedan fick vi klara oss själva. Standarden var helt OK och omgivningarna spännande. Vi såg 4 nyanlända forsärlor som kanske var på väg att häcka vid forsen i Tidan utanför vandrarhemmet. I denna trakt rinner både Ätran, som mynnar i Falkenberg och Tidan, som mynnar i Vänern i Mariestad upp. Min mor föddes i Leksbergs socken utanför Mariestad på Haggården där RV 26 från Skövde korsar E20 och södra infarten till Mariestad ligger. Därför har Tidan alltid legat mig varmt om hjärtat men jag hade ingen aning om varifrån den kom. Tyvärr var jag kraftigt förkyld under min vistelse på vandrarhemmet och orkade inte utforska omgivningarna. Det får bli en annan gång.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt på bild iallafall

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 02 feb 2019)
“Det låg en gammal knäckebrödsmacka på rummet när vi kom. Otydligt att vi fått en liten dubbelsäng. vi är inte ett par så två enkelsängar hade ju varit fint. Dörren till toaletten hade inget handtag eller lås. Våra mobiler kunde inte ansluta till wifi när vi var på rummet eller i köket i Drängstugan. Det fungerade ute på gården vid bilen. Lite tråkigt allt som allt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mitt favoritvandrarhem med härlig atmosf...

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 29 jan 2019)
“Mitt favoritvandrarhem med härlig atmosfär och fin standard och I underbar miljö. Det enda som saknas är en vattenkokare!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppbetyg

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 21 nov 2018)
“Jag kan verkligen rekommendera att bo på Årås kvarns vandrarhem - mysiga rum, fina omgivningar och mycket prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.