STF Årås Vandrarhem

Adress: Årås 112 - Kölingared, 52375 DALUM  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (24 av 25 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(24 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Magisk Helg

Rekommenderad av Peter Magnusson, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Underbart landskap med total avslappning. Rekommenderas varmt vi återkommer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hemligt herrgårdsmys

Rekommenderad av Cykeljenny, Sverige (Sverige mån 25 maj 2020)
“Efter att ha letat sig fram på slingrande grusväg till ett av Sveriges kanske hemligaste vandrarhem får man lön för mödan i form av härlig miljö nära stor herrgård och fantastisk natur. Tredje gången här, och kommer nog att ta omvägen fler gånger när jag är ute och cyklar..!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt boende

Rekommenderad av Gunnar S, Sverige (Sverige lör 23 maj 2020)
“Underbar miljö, vackra omgivningar, trivsamt boende och ett välkomnande bemötande. Vad kan man mer begära.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Spännande ställe mitt i skogen men mycke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 feb 2020)
“Spännande ställe mitt i skogen men mycket charm. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet i Änglagårdsbygden

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 21 okt 2019)
“Ett fantastisk vackert vandrarhem som ligger i en gammal bruksmiljö med Tidan som rinner förbi. Vacker natur med fina vandrings- och cykelvägar omkring. Ett vandrarhem som är prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och fridfullt

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Vackert, lugnt och fridfullt boende. Bra och rymliga rum. Historisk miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det finns en frid på STF Vandrarhem Årås...

Rekommenderad av Askella, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Det finns en frid på STF Vandrarhem Årås som är oförglömlig. Fina omgivningar i äldre kulturmiljö som löpande underhålls och bevaras av en ideel förening. Rum i äldrestil. Finns gott om toaletter och modern dusch. Bra internet ifall man skulle behöva koppla upp sig mot omvärlden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Att få möjlighet att vistas på ett så fint beläget vandrarhem var mycket trevligt. Miljön både i boendet och naturen var fantastiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturskönt med genuin känsla

Rekommenderad av Gun, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Rofyllt boende i vackra omgivningar. Enkelt vandrarhem, man sköter sig själv. TV saknas men internetuppkopplingen är bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Häftig miljö

Rekommenderad av Anita, Sverige (Sverige mån 20 maj 2019)
“Gammal idyllisk och vacker miljö. Vi kom hit av en slump och är positivt överraskade av allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-13 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.