STF Omberg/Stocklycke Vandrarhem

Adress: Omberg, 599 93 Ödeshög  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 91% (49 av 54 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(49 av 54rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Inga hemligheter här...

Ej rekommenderad av Oscar, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Helt okej dusch- och toalettutrymmen, och inget större fel på rummet i sig egentligen. Köksutrymmena välstädade. När det gäller ljudklassningen på väggarna så finns det mycket mer att önska. Ett glatt gäng i köket höll oss vakna en bra bit inpå natten, öronpropparna låg såklart kvar hemma.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt att få cykla o promenera ett par dagar på Omberg

Rekommenderad av Gunis, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Allt var bra förutom priset. Det är lite för dyrt för ett rum utan dusch o toalett på rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stocklycke Omberg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“Väldigt fint i Omberg.. Trevligt boende i lugn miljö. Sista morgonen var vi enda gästerna. Då var det framdukat en härlig frukost med gott nybakat bröd kokta ägg fil ö müsli mm Det uppskattade vi mkt Saknade wifi i huset för övernattning ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Göta Kanalrummet

Ej rekommenderad av Hillevi, Sverige (Sverige tor 16 maj 2019)
“Göta Kanalrummet innehåller 6 bäddar i tre våningssängar. Vi var fem pers. Där finns 1 pall och 1 fåtölj. Inga möjligheter att lägga kläder osv annat än på golvet. Pallen behövdes för att ta sig upp och ner till översängarna, men fanns ju bara 1. Kvar var endast 1 fåtölj som sittplats för 5 pers. Vi saknade alltså stolar, eller pallar och ett bord, hade underlättat betydligt. Vardagsrummet var helt ok men räckte inte till för alla som bodde i längan. Hade vi sett någon info om rummet och dess standard hade vi valt andra alternativ.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stocklycke v-hem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 okt 2018)
“Fint v-hem, härlig natur med bokskog . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avstressande i fin natur

Rekommenderad av hansi, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Lugnt och mysigt i härlig natur. Litet rum men bra utrymmen i övrigt. Extra plus för servering och frukostmöjlighet. Härligt med omgivande vandringsleder på Omberg och närheten till Vättern.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inte värt pengarna

Ej rekommenderad av Kent, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Väldigt hårda madrasser i sängarna. Frukosten var väldigt enkel o inte prisvärd. Personalen skulle kunna kosta på sig ett leende och ett godmorgon. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Inga konstigheter

Rekommenderad av Hipster Ragna, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Ja, mottagningen i området är mycket dålig eller obefintlig. Även vandrarhemmets wifi hade dålig mottagning eller fungerade inte alls i vårt rum på ovanvåningen i det stora huset. kan vara bra att veta. Det är ingen rättighet att få internetsurfa här i livet. Personalen mycket trevlig och lätta att prata med. Mycket bra uppstyrt kök med bra faciliteter för att lagra sin mat, både torrvaror och kylvaror. Matsalen hade ganska dålig akustik men sval och fin. Jag gillar detta när jag sover borta på hotell/vandrarhem/osv: [Nej] mörkläggningsgardiner [Ja] möjligt att öppna fönstret så att det är svalt [Nej] Lyhört [Nej] Dunkuddar [Ja] fräscht rum [Ja] sängar som inte är urlegade i mitten”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

För mycket mygg, för varmt, men annat br...

Rekommenderad av Karl, Sverige (Sverige tor 31 maj 2018)
“För mycket mygg, för varmt, men annat bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews