STF Omberg/Stocklycke Vandrarhem

Adress: Omberg, 599 93 Ödeshög  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 91% (52 av 57 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(52 av 57rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Lugnet.

Rekommenderad av Petra., Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Stocklycke, ligger fint mitt inne i skogen. Lätt att hitta dit. Fina leder att vandra runt på, lite dåligt markerat ibland. Personalen skulle prata med Sveaskog. Fick Ellen Key´s rum, lagom stort för 3 personer. Gott om toaletter och duschar. Mysigt allrum. Tyvärr var caféet stängt. Mycket rent från skräp på lederna. Utsikten över Vättern helt underbar. Helt klart värt ett besök om ni inte varit där. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Överlag bra! Vi bodde i huvudbyggnaden o...

Rekommenderad av Richard, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Överlag bra! Vi bodde i huvudbyggnaden och det var lyhört. Vi hörde rummet intill tydligt och eftersom vi hade hund med oss var vi oroliga att vi skulle störa då det händer ett par gånger att hon skäller på okända ljud. Ventilationen i rummet fanns inte, det gjorde det omöjligt att sova utan att öppna balkongdörren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Balsam för själen

Rekommenderad av Gun-Britt, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Ljuvliga dagar med familjen. Umgås, vandra och vila”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omberg en härlig upplevelse m fantastisk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Omberg en härlig upplevelse m fantastiska vyer över Vättern och trevlig personal . Bra ordnad frukost m egen sittning i Coronatider . Det som behöver göras någonting åt är sängarnas kvalitet , dels bredd men framförallt hållfasthet. Smala 70cm och helt nedsjunkna tar bort glädjen då jag vaknar med helt sned o stel rygg”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hemester på Omberg och Stockalycke

Rekommenderad av Agronomen, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Vilken härlig kort-hemester! En helg på finaste vandrarhemmet Stockalycke med rymliga rum, härliga samlingsrum (med öppen spis på flera ställen) rymligt och bra kök – och hundrum! Omgivningarna är sagolikt vackra och är det badväder (och man inte backar för kall-bad) finns vackra Vättern på gångavstånd. Vad mer kan man begära? ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt lyhört, vi hade rummet bredvid a...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Väldigt lyhört, vi hade rummet bredvid allrummet och stördes av allt ljud (och sent) från andra gäster. Alldeles för mjuk säng. Trevlig personal. Bra lösningar på covid-19.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint utgångsläge för vandringar

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Omberg är ett jättefint ställe och personalen är enormt trevliga, hjälpsamma och kunniga. De har Corona-anpassat verksamheten på ett mycket bra sätt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt läge mitt i skogen på Omberg. Lug...

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Mysigt läge mitt i skogen på Omberg. Lugnt och avkopplande men ändå med lite rörelse då många människor startar eller avslutar sin vandring eller cykeltur vid parkeringen strax bredvid. Mycket trevligt bemötande. Fick flera frågor om vad vi ville ha till frukost, det kändes omtänksamt. Frukosten fick vi framdukad vid avtalad tid i det mysiga uterummet, kändes både lyxigt och ansvarsfullt i coronatider. Rummet i huvudbyggnaden var trevligt och välstädat. Lyhört men inget som besvärade oss. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjda med vistelsen

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Lugnt och trevligt vandrarhem som vi gärna bor på igen! Vacker och omväxlande natur runtomkring med många vandringsleder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Orimlig prissättning

Ej rekommenderad av Tord olsson, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Jag vill stödja stf i dessa tider. Har bokat in flera aktiviteter med koppling till boende på stf medlem också sedan början på 80-talet. Nu kostade vårt boende jag och min fru 1590 kr för en natt som medlemmar trodde attförbokning på nätet skulle vara gynnsamt. Våra vänner vi tog med bokade rum på plats. Rummet bredvid oss sm såg likadant ut. 1290 kr och dom var inte medlemmar är det sånt vårdar era medlemmar? Behöver ett bra svar om jag ska fortsätta ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.