STF Arkösund Vandrarhem

Adress: Världens ände 107, 610 25 Vikbolandet  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (55 av 58 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(55 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Fint läge vid havet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Fint välskött vandrarhem vid badvik. Mer bebyggelse runtom än vad vi trott men det beror väl mest på dålig research från undertecknad än bristande info. Bra frukost, Serveringen stängde lite tidigt, hade tänkt äta middag men gick ej efter 17”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tranquil retreat

Rekommenderad av KT, Storbritannien (Storbritannien tor 01 aug 2019)
“Very comfortable accommodation in a tranquil setting right beside the Baltic Sea. Most hospitable, friendly and helpful wardens who made us feel very welcome and provided us with valuable local information. The restaurant provided excellent food and and a priceless view of the coast! We hope to return again. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Känslan av sommarställe i skärgården

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Vid sandstrand och med havsutsikt ligger detta vandrarhem, längst ut på Vikbolandet. Härliga bad på långgrund strand, promenadstråk i skogen och närhet till Arkösund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

varmt

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“När vi där var visserligen 28-30 grader varmt. Saknade någon form av fläkt/ventilation på rummet iaf. möjlighet till korsdrag, utan att behöva ha dörren till rummet öppen på natten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar miljö. Underbar personal.

Rekommenderad av Lelle, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Personligt underbart bemötande av Christer och Eva. Härlig skärgårdsmiljö. Välskött och fint. Tack, återkommer gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Närheten till egen badstrand. Vacker uts...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Närheten till egen badstrand. Vacker utsikt över havet. Lugn och avslappnad miljö. Lotta!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Arkösund

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Mycket trevlig och annorlunda trakt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint läge

Rekommenderad av Yenzan, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Väldigt fint läge, enkel standard - fräscht. Stort gemensamt kök för självhushåll finns. Hjälpsam och trevlig personal. Enda nackdelen att det är lyhört. Helt klart prisvärt! :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vad som saknades

Rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“1) Inga hakar pa fönsterna, varför man inte kunde ha dem öppna pa natten 2) Jalusierna inuti fönsterna gick inte att ställa - trasiga 3) Ett el-uttag vid spisarna (timer-övervakat) fungerade inte 4) Alldeles för fa galgar i garderoberna för 4 personer 5) Golvet i närmsta duschen lutade at fel hall - dyblött överallt 6) Pa WEB-sidan nämns restaurangen, där man kan äta frukost (och annat) - var stängd 7) diskmaskinen pumpade inte ut restvattnet - maste diska för hand Med lite bättre underhall kunde vistelsen blivit ännu bättre. Läget är brilliant - badstranden är härlig - naturen (och för vandring) imponerande”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

En pärla i Arkösund

Rekommenderad av Robert och Inger, Sverige (Sverige mån 27 maj 2019)
“Alldeles vid havet, i en underbar miljö, bodde vi i två nätter med vår hund. Vi trivdes mycket bra och kände ossverkligen välkomna av det trevliga paret som driver vandrarhemmet. Där finns ett stort välutrustat kök och ett trevligt inrett allrum, en altan ut mot havet där man kan njuta sin frukost. Ett extra plus var att man plockat in syrener och ställt i en liten vas i vårt rum. Rekommenderar varmt att bo här mitt ute i St Annas skärgård! Förattvara ett vandrarhem ger vi det 5/5 stjärnor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället