STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund  visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (64 av 65 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(64 av 65rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Enkelt boende med vänligt bemötande

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Ett vandrarhem med moderna men något karaktärslösa rum (förutom de fantasiska vintage-våningssängarna i metall!) Rent och fräscht, gott skick. God frukost. Mycket trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt och fräscht nära natur

Rekommenderad av Fia , Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Mycket trevligt bemötande. Pga Corona blev vi uppgraderade och fick tillgång till toalett och kök på rummet (lien lgh) något som vi verkligen uppskattade. Möjligheten att låna cykel betydde mycket. Trevligt ställe med närhet till både strand och affär på cykelavstånd. Frukost med många olika val. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Återvändande stammis

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Bor alltid på Bungevandrarhem när på norra Gotland.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Fräsch och fin lägenhet. Trevligt bemöta...

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige tis 22 okt 2019)
“Fräsch och fin lägenhet. Trevligt bemötande när jag ringde om nyckelithämtning! Enda negativa jag kan komma på är att källsorteringsrummet var ofräscht.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Lugnt

Rekommenderad av Bill, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Boende i klass lugnt och fint. Spännande omgivning. ICA butik, Bar och restauranger i området. i området.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Mycket trevligt vandrahem med trevligt v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Mycket trevligt vandrahem med trevligt värdpar. En konsert ordnades i matsalen en kväll. Kul!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bo i Fårösund

Rekommenderad av simgu, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“I historiskt minne från lottornas tid bode vi sjysst Två nätter i frid. Säsongen är kort det var tyst o stilla och rent o fint det stället vi gilla!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Spännande boende med cykelavstånd till Fårösund och Bungnäset

Rekommenderad av Singhen, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Avslappnad vänlig och tillmötesgående personal. Fin miljö med val att sitta i det trevliga allrummet eller i stugans lilla matsal. Prisvärt med ordentlig frukost i priset. Hoppas kunna komma dit igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fridfullt naturnära läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Spenderade 3 nätter på Bunge vandrarhem. Mycket rent och fräscht rum. Läget är lugnt och nära till Fåröfärjan. Bra bemötande och service från värden. Praktiskt med cyklar för uthyrning. Uppskattade att komma sent efter högsäsong för att kunna njuta av den säregna naturen på Fårö och cykelturer utan att trängas med så många. Rekommenderar detta boende varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Cykeltrampare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Mycket bra boende. Enda nackdel alla bilar som parkerar alldeles in på boende. Det finns en stor fin parkering några steg från boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-13 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.