STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund  visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (122 av 128 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(122 av 128rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 34)

Härligt vandrarhem av hög standard

Rekommenderad av Stefan, Nederländerna (Nederländerna lör 11 aug 2018)
“Härligt läge intill flygfältet, ett avställt flygplan gör atmosfären komplett. Stugorna är renoverade till en mycket god standard, i vår fanns ett litet men välutrustat kök. Sängar av bra kvalitet. Riklig frukost. Barnen älskade barncyklarna etc. som fanns att tillgå. På några minuters avstånd med bil finns färjorna till Fårö och Fårösunds badplats. Vi fick utan extra kostnad låna barnsäng till vår ettåring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

STF Bunge

Rekommenderad av Calle, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Otroligt trevlig och tillmötesgående personal! Enkelt att hyra cykel och utforska den vackra omgivningen, och trots att detta är ett vandrarhem ingick frukostbuffé i hotellklass.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt boende nära Fårösund

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Trevligt boende i flygmiljö vid Bunge flygfält på gångavstånd från Fårösund och färjan till Fårö. Rent och snyggt med god tillgång till dusch och toaletter. Bra frukost som ingår i priset. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Tack för fin vistelse!

Rekommenderad av Karin h, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Bodde på östra flygeln ! Fräscht ! Långt till frukost men fint läge i övrigt fantastisk fin personal tack ! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kanon!

Rekommenderad av Lilla Blå, Gotland Ring PCS, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Kanon! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Jättebra!

Rekommenderad av N, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Trevlig och hjälpsam personal. Helt okej frukost och superfint och fräscht rum. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra enkelt boende.

Rekommenderad av benmal, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Mycket enkel standard som fungerar bra. Små rum för två boende i den del vi bodde i. Excellent frukost, fin plats Bunge, nära till mycket olika sevärdheter o bad. Härligt med kvällsunderhållning från drakflygare på flygfältet alldeles granne. Vid utsikt från matplatserna utomhus. Prisvärt trots enkel standard på rummen. Boendet renoveras visst just nu i etapper mot högre boendestandard men även nu är det okej om man inte har lyxiga krav. Fungerade utmärkt för stor familj i tre generationer för de dagar vi var där. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Oväntad bra!

Rekommenderad av Mimi, Tyskland (Tyskland ons 25 jul 2018)
“Hela upplevelsen. Har förväntad mig okej standard men allt var så mycket bättre än det, framförallt frukost och den duktiga kvinnan i köket som såg till att allt var perfekt, hela tiden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det var smutsigt i det gemensamma badrum...

Ej rekommenderad av Nils, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Det var smutsigt i det gemensamma badrummet, väldigt lyhört. Det var även svårt att få reda på när personal var där och vilka tider som gällde för frukost/incheckning. Personalen var dock trevlig när man fick tag i dem och bra läge!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Sådär!

Ej rekommenderad av Victor, Sverige (Sverige mån 16 jul 2018)
“+ Bra frukost - Lövtunna väggar Lite lägre standard än förväntat Smällhett på rum Lite halvskumt klientel Allt kostar extra - lakan, handduk, städning - och så billigt var det inte Inget att göra på området/närområdet (någon km till Fårösund) ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället