STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund  visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (123 av 129 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(123 av 129rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 34)

Väldigt litet rum. Svårt att öppna dörre...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 16 jul 2019)
“Väldigt litet rum. Svårt att öppna dörren, då resväskan var tvungen att stå bakom. Mysig atmosfär. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket bra vandrarhem, fantastisk frukos...

Rekommenderad av Gullan, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Mycket bra vandrarhem, fantastisk frukost, jättebra personal. Hade önskat en dörr till duschen och en spegel på rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Rent och trivssamt boende!

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Rent och fräscht, mycket prisvärt då frukost ingick. Intressant historia med Lottaskola mm. Gångavstånd till Fårösund med några matställen och affär. Trevligt område med studsmatta och grönområden. Rekommenderar ett besök på friluftsmuseet Bungemuseet strax intill!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vi bodde i en studio i Östra flygeln

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige lör 06 jul 2019)
“Studion var ren och snygg med parkettgolv. Duschrum med kakel och klinker. Skönt också att Östra flygeln inte är särskilt lyhörd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Låg standard men fantastiskt läge

Ej rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Fantastiskt läge precis vid havet. Härligt område med stor gräsmatta tillhörande vandrarhemmet. Låg standard på rummen, men helt ok. De gemensamma duschutrymmena var inte så fräscha. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 1 av 5

Personligt o fräscht

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Kom cyklandes med en del packning och skulle tillbringa dagen på Fårö så jag stannade till och bad om att få ställa av mina väskor på vandrarhemmet. Inga som helst problem, fick dessutom redan på fm tillgång till en s.k. studio med gott om plats, kändes fräscht och nytt. Saknade skriftlig information på rummet men tog reda på det som behövdes. Stannade två nätter, lugnt o stilla i omgivningen och tillgång till allt som behövdes. Affär och fik i Fårösund bara nån kilometer bort. Skönt när vandrarhemmen fungerar så här bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Flyglotta på återbesök i Bunge

Rekommenderad av Flyglottan, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Vi kom söndag em, receptionen var stängd. Vår nyckel fanns i brevlådan, det är OK. Vår barack såg övergiven ut med en dörr öppen på baksidan, köket var ostädat med inbränt fett på hällen, dåligt diskat och sopor kvar i gemensamma utrymmen. Huset ser ut att vara i fallfärdigt skick: i vårt rum hade vatten läckt in från taket in i belysningsarmaturen och torkat in. Fönster var i mkt dåligt skick. Duschrummen var i stort behov av renovering med flagande våtrumstapeter etc. Frukost ingick inte för oss och kan inte betydsättas, men det gjorde det för ett par andra gäster som bokat via en extern site, Lite märkligt kan tyckas. Jag är förvånad över standarden, men inte helt överraskad eftersom vi för c:a 8-10 år sedan bodde på STF i Lärbro. Det blev lite av en deja vu. Gotland är mkt välbesökt och jag förväntar mig en bättre standard på boendet, absolut ingen lyx - det räcker om det är fräscht och rent. Jag förväntar mig mer av STF än vad Bunge vandrarhem hade att erbjuda. Under 70-talet deltog min hustru på en kurs för flyglottor och bodde då i barackerna som då var grå.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

First time in Gotland

Rekommenderad av Anonym, Belgien (Belgien mån 06 maj 2019)
“I am delighted to have been a guest at Bunge STF Hostel. All was better than I dared to expect. The owners prepared my visit and I could even use a room with more facilities than I had ordered. As the owner had to go out a little bit before I arrived, she called me at my mobile to make sure I would get the key and find my way to the room. The owner was helpful to offer me a bike for rent without bothering about the number of days I would use it. She was very helpful when I needed info about local payment facilities and public transport. Unfortunately I was not aware there was free breakfast, I only remark it now. I had the impression the owners were very busy so there was not a lot of opportunity to meet, but that's no problem. They were always within reach by mobile and very friendly when we crossed one another. The accomodation was tip top, I only had a little bit of trouble with the fridge keeping me awake at night, bus this can be a personal issue. Besides I have absolutely no bad remark, only positive experiences: the kitchen was well equipped, there was a bathroom towel, proper heating, ... so much more than strictly necessary. Also the security was better than average: when I took a shower the fire alarm even switched on by accident. I called the owners and he came to switch it off. I had a great time, the location was perfect: within reach by public transport, close to the shop and the ferry and in the middle of a nice and quiet landscape. Many thanks!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Vandrarhemmet i Bunge är suveränt. Väldi...

Rekommenderad av Birgitta Gillsjö, Sverige (Sverige tis 13 nov 2018)
“Vandrarhemmet i Bunge är suveränt. Väldigt fräscha studios med sköna sängar. Personligt och engagerat bemötande. När vi var där under högsäsong var det generös frukost med många valmöjligheter. Vi är jättenöjda”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bunge vandrarhem

Rekommenderad av Hans Ekholm, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Väldigt trevligt bemötande. Trevliga, rena fräscha rum. Dusch/wc fräscht. Väldigt fin frukost som ingick i priset. Bra läge för utflykter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället