STF Bunge Vandrarhem /Fårösund

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 76 av 84 rekommenderar (26 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(76 av 84rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

STF Bunge i mitten av maj

Rekommenderad av Pjua, Sverige (Sverige tis 17 maj 2022)
“Vi semestrar helst under lågsäsong. Vandrarhemmet var stängt såtillvida att det inte fanns någon personal på plats och att frukost inte erbjuds under lågsäsong. Bunge består av ett antal militärbaracker. Ett par av dem lär vara renoverade till enrumslägenheter med kök och med eget wc och dusch så kallade studios. Det fanns två resårsängar samt en våningssäng dvs plats för fyra. Vi var 2. Sängarna var bra. Det var lite folk i området och mycket. Sånglärkorna sjöng hela dagarna vilket var ett plus. Under förutsättning att man bor i en så kallad studio var mycket bra. Om resten av boendeformerna var bra vet vi inte. Vi är mycket nöjda. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Fräscht boende i en speciell miljö (och ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 nov 2021)
“Fräscht boende i en speciell miljö (och delvis lite "ruffig"). Frukost gick inte att köpa under lågsäsong, därför inget omdöme om den.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Trevlig överraskning: blev uppgraderade ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 15 okt 2021)
“Trevlig överraskning: blev uppgraderade till en liten lägenhet ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Renovering

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Lokalerna, speciellt dusch, skulle må bra av en renovering. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Enkelt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 sep 2021)
“Boendet var enkelt men där fanns allt man behövde med utrustat kök, toalett och dusch. Vi kom under lågsäsong och det var inte bemannat men fungerade fint med att plocka upp rumsnyckel och lakan. Boendet var prisvärt men byggnaderna behöver en del kärlek. Fönsterfodren höll på att falla isär och mörka fläckar i duscharna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Rent o bra, men sunkigt rum

Ej rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige fre 24 sep 2021)
“Vandrarhemmet ligger i några fd militärbaracker som är ombyggda. Det var rent överallt och kök o dusch var bra. Resårsängarna var sköna, men rummet var ganska sunkigt och doftade instängt. Flexibel ankomst.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Bunge,

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Lagom promenadavstånd både till museet och Fårösund. Trevlig miljö för flygintresserade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

dålig info på hemsidan

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“På hemsidan stod det att det fanns en restaurant, men det stämde inte. Då känner man sig lite lurad, det är viktigt att info stämmer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bokningen

Rekommenderad av Marie Sandqvist, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Boendet var bar men STF.s bokningsservice var katastrofal. Först och främst så bokade jag ett dubbelt så dyr rum, för att det inte gick att skilja på studio för en eller två personer. För det andra så fick jag brev om att betalning skulle dras från mitt kort, samtidigt som jag fick uppmaningar om att gå och betala på en länk som inte fungerade. Sista betalningsdag närmade sig och när jag ringde STF så fanns det ingen att prata med, det fanns två alternativ på rösttelefonen : fjällstugor och skärgårdsboende, inget av dem hade jag. lösningen blev att ta kontakt med boendet och genom dem få ett telefonnummer till deras kontaktperson på STF. Den kontaktpersonen blev den som ordnade med att betalning gick att göra. Den stressen och vanmakten STF brister orsakade, skulle jag behöva extra semester för att hämta mig ifrån. Mitt boende var Bunge vandrarhem Bunge Änge 512.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bra läge, nära till det mesta.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Bra läge, nära till det mesta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.