STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund  visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (85 av 86 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(85 av 86rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Prisvärt vandrarhem med bra läge

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Jag har bott på Bunge vandrarhem två gånger, med och utan familj. Läget på norra Gotland är bra utgångspunkt för utflykter till Fårö och norra ön. Vandrarhemmet är stort och erbjuder bra, god frukost i stora lokaler, även matplats utomhus. Gemensamma utrymmen än trevlig, fräscha och OK. Det är lite militärt stuk på allting, då det är en fd utbildningsplats för flyglottor, vilket är trevligt. Närheten till Bunge flygfält är spännande och kan erbjuda lite intressanta upplevelser om man gillar flyg. Servicen har varit bra, vi har fått hjälp med det vi behövt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Enligt info skulle det vara bokat så att...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Enligt info skulle det vara bokat så att man ska inte behövde trängas, men det kändes fullbokat. Bra frukost. Ok rum. Bra läge. Tyst och skönt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra boende i härlig miljö med fin frukost

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“En bra plats att ha som utgångspunkt för utflykter på norra Gotland. Enkla men bra rum. Härlig frukost med nybakat bröd och en massa annat gott i en trevlig miljö. Den gedigna frukosten ingick till min förvåning i priset. Därför oerhört prisvärt. Inga problem att komma till rummet mitt i natten när vi kom med sista färjan från Oskarshamn. Kan inte annat än att varmt rekommendera boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge men bristfällig information

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Väldigt bra läge på boendet då det låg nära ICA och färjan till Fårö. Mycket fräscht badrum. Generellt sätt bra men brister i städning och undermålig köksutrustning. Vi saknade också mer information om var det gemensamma köket låg, cykeluthyrning m. m.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Frukost mycket bra. Bra bemötande. Boend...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Frukost mycket bra. Bra bemötande. Boende standard ok..”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket trevligt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Mycket trevligt boende. Fräsch standard. Mycket trevlig personal/ägare. Mycket bra frukost. Har både vandrarhems rum med delat kök och badrum/toalett och studios med eget pentry och eget badrum/toalett. Skulle vara bra om båda alternativen framgick av hemsidan, samt vad olika alternativen kostar, så att man kan välja när man bokar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Anki & Micke <3

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Fantastiskt bemötande och så fint läge. Vi kommer tillbaka och tipsar alla om att komma hit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Rekommenderas

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Mycket fina och fräscha rum i en vacker miljö med intressant flyg- och militärhistoria. Mycket trevligt bemötande av personalen. Nära till allt intressant på norra Gotland. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett av de bästa vandrarhem jag bott på. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Ett av de bästa vandrarhem jag bott på. Jättefina, rymliga och moderna lägenheter med sköna sängar fint pentry med stor kyl och frys. Fint med egen dusch och wc. Väldigt trevlig och god frukost. Möjlighet att tvätta och torka kläder i torkskåp var också uppskattat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge för Fårö och norra Gotland utfl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Bra läge för Fårö och norra Gotland utflykter. Trevliga värdar och mycket fräscha rum. I alla fall i Biskops som vi kan uttala oss om. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.