STF Ottenby Vandrarhem

Adress: Ottenby 106, 38065 Degerhamn  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (131 av 146 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(131 av 146rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Hög vandrarhemsklass

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Städat, snyggt, ljust med rejäla gemensamma utrymmen. Supersängar. Mycket bra bemötande både i telefon och personligt vid avresa. Fungerade trots eftersäsong. Ibland upplever man Öland stängt efter mitten på augusti.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ottenby STF VANDRAHEM

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Rent, fräscht och enkelt boende i vackra områden. Trevlig personal! Möjligtvis att det är lite lyhört vid fullbelagt men vill en ha tyst boende så är vandrarhem ett boende en inte ska välja. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Snålt

Ej rekommenderad av Agge, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Först blev jag bemött vänligt och fick rådet att prata med Jonas nästa dag för att få hjälp. Jag hade bokat ett tvåbäddsrum för det fanns inga enkelrum. Rummet var pyttelitet och med en enkelsäng och en tvåvåningssäng. Där fanns också ett litet bord med stol. Trångt. Men nu anlände jag ensam och den första kontakten på vandrarhemmet sa att jag kunde få tillbaka pengar eftersom jag var en person och inte två. Men när jag nästa dag pratade med Jonas så sa han att det inte gick och att det inte var någon idé att jag pratade med STF heller. Ingen frys i det gemensamma köket att lägga in sina kylklampar i fanns det heller. Mycket bättre service och tillmötesgående i Böda.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Prisvärt och i bra skick

Rekommenderad av Sven, Schweiz (Schweiz tis 13 aug 2019)
“Vandrarhemmet är enkelt och prisvärt. Allt är väl städat och allt funkar, ingenting är trasigt-”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Under medel

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Förstår om man är säsongstrött första veckan i augusti, men bemötandet var minst sagt oentusiastiskt. Mycket trångt i alla gemensamma utrymmen, kö till både toalett och kök. Omodern inredning. Jag har besökt många vandrarhem. Det här var ett av de som inte levde upp till förväntan riktigt, kändes som om de ansvariga var lite överbelastade. Men fin pool!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rummet var väldigt varm, men annars vad ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Rummet var väldigt varm, men annars vad allting bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rekommenderar Ottenby vandrarhem

Rekommenderad av SR , Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Fint ljust rum med sköna resårsängar. Gemensamma utrymmen välstädade och köket välutrustat. Trevlig personal som serverar god frukost i matsalen. Ett fint vandrarhem med närhet till det lugna och det öppna landskapet på södra Öland.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturupplevelse

Rekommenderad av Östgöte, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Bra hygienutrymmen och fräscht kök med gott om plats att sitta både ute och inne. Vårt rum var litet, men klok inredning gjorde att det funkade mycket bra. Sköna sängar. Mycket lugnt och skönt (möjligen lite lyhört mellan rummen om man har en granne som snarkar!) Bra frukost och trevlig personal. Nära till vandringsleder och naturupplevelser. Att uppleva solen stiga ur havet vid Näsby badplats (ca 5km bort) är en upplevelse som kan rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ölands södra udde

Rekommenderad av Annika Jarvi, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Ett stort men mycket trevligt vandrarhem med enkelt men bra boende. Personalen toppen och frukosten bra. Sov gott i sängarna och trivdes bra med mycket fin natur runt om ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välskött

Rekommenderad av Bella, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Mycket välskött, rent och välordnat . Bra service Lättstädat. Trevlig miljö Bra för hund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews