STF Ottenby Vandrarhem

Adress: Ottenby 106, 38065 Degerhamn  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 94% (134 av 142 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(134 av 142rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

allt bra förutom att wifi låg nere, avgr...

Rekommenderad av BB, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“allt bra förutom att wifi låg nere, avgrävd kabel kan ej skyllas på Stf. Kommer att välja detta som förstahandsboende när jag fotograferar fåglar på Öland.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En toppenfin anläggning

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bra i ordning på allting, rent och fräscht. Mycket trevligt bemötande och stor serviceanda! Ska absolut åka dit igen samt varmt rekommendera till mina vänner”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge i vacker natur för den fåge...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Perfekt läge i vacker natur för den fågelintresserade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Cyklisten, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Prisvärt boende i fina omgivningar. Perfekt utgångspunkt för att besöka fågelstationen vid södra udden, Eketorps borg och badet i stenbrottet i Grönhögen. Enkelt men ändamålsenligt rum. Få andra besökare på anläggningen vid mitt besök, därför ingen trängsel. Kan dock tänka mig att det blir trångt i köksutrymmena och duschar vid fullbeläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Ewa Salomonsson, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Väldigt lyhört mellan rummen, man hör samtal. Snarkningar hörs väldigt bra mellan rummen 😱”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

bra ställe södra ö-land

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Trevlig och hjälpsam personal och bra läge, sköna sängar, rent ställe, varma duschar och bra gemensamhetsutrymmen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och enkelt boennde med perfekt läge ...

Rekommenderad av Ali, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Bra och enkelt boennde med perfekt läge för naturintresserade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very nice hostel with good location. The...

Rekommenderad av Anonymous, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Very nice hostel with good location. The facility looked very new and everything was super clean. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra tillgänglighet med ramp in till boen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Bra tillgänglighet med ramp in till boendet. Bra med alla faciliteter i samma byggnad och plan. Mycket bra städat och rent i allmänna utrymmen. Dock lyhört mellan rummen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överlag bra ställe, fräscht och mycket t...

Rekommenderad av EL, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Överlag bra ställe, fräscht och mycket trevlig personal. Dock hade frys i det annars väl utrustade köket önskas, så man kunnat frysa om sina is klampar! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.