STF Ottenby Vandrarhem

Adress: Ottenby 106, 38065 Degerhamn
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 95 av 99 rekommenderar (25 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(95 av 99rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 41)

Semester -21

Rekommenderad av PelleG, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Bra boende men extremt lyhört i det rum jag hade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sängen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Tyvärr var sängen alltför hård och jag fick ont i ryggen sista natten. Annars alldeles utmärkt, trevlig personal och lättsamma övriga boende. Inga köer till WC eller dusch. Bra frukost. Snyggt och väl underhållet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra för barnfamiljer, men kan vara lite ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Bra för barnfamiljer, men kan vara lite jobbigt om man inte hör till gruppen. Mycket skrik hela kvällen med glada barn som leker och stamp korridorerna på grund av spring där hela kvällen. Mycket små rum utan rinnande vatten. Mycket varma på grund av värmen. Annars fint bemötande av personal. Frukost ej prisvärd.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Väldigt prisvärt

Rekommenderad av Henrik-Malmö, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Väldigt bra och trevligt ställe, det fanns till och med pool som man kunde använda en del av dagen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Ensamstående pappa, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Ilskna rumsgrannar (pensionärer) som bankade i väggen varje kväll när jag högläste för mina småpojkar vid deras läggdags ödelade min ölandsentusiasm och spädde på min misantropi, och fick mig att fundera på om detta var slutet på vårt mångåriga STF-medlemsskap och vandrarhemsboende. Människorna har blivit till nånting som man liksom vill ha så lite som möjligt att göra med nuförtiden, och vara så långt ifrån som bara möjligt går.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Serviceminded

Rekommenderad av Lisbeth, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Mycket bra service, trevligt ställe,ordning o reda”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt, prisvärt och fantastiska värda...

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Trivsamt, prisvärt och fantastiska värdar. Återkommer gärna😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Förbättringar

Rekommenderad av Veronica, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Det ända negativa var att det inte fanns allmän frysmöjlighet vilket vi saknade. Tips är också att skaffa korgar med rumsnummer på så alla kan hålla koll på sin och andras mat. Annars var det ett toppenställe som vi hörna kommer tillbaka till framöver. Med vänlig hälsning, Veronica ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ottenby STF Vandrarhem

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Trevlig och hjälpsam personal. Ypperlig städning i allmänna utrymmen. God frukost. Kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket insekter. Både i korridor och på ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Mycket insekter. Både i korridor och på rum. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.