STF Ottenby Vandrarhem

Adress: Ottenby 106, 38065 Degerhamn
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 177 av 194 rekommenderar (52 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(177 av 194rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 52)

Ottenby vandrarhem Mycket trevligt och ...

Rekommenderad av Anders Asplund, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Ottenby vandrarhem Mycket trevligt och välskött”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välskött vandrarhem på södra Öland

Rekommenderad av Robban, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Ottenby vandrarhem var en mycket trevlig upplevelse med trevligt bemötande, välstädat och välutrustat. Läget på underbara och förvånansvärt orörda södra Öland är perfekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräscht & prisvärt

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Perfekt läge nära Ottenby, mycket bra bemötande & service, fräscha rum, fräscht kök & badrum. Prisvärt vandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på Ottenby

Ej rekommenderad av Eva J, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Vi bodde två nätter på STF Ottenby då det inte finns så många andra boenden att välja på om man vill bo nära Ottenby. Vi (2 personer) valde ett trebäddsrum då vi inte ville klättra upp i en våningssäng. Därmed blev rummet hyfsat stort. Positivt med många toaletter och ett trevligt gemensamt kök. I övrigt inget att rekommendera.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Godt vandrehbem

Rekommenderad av Søren Breiting, Danmark (Danmark lör 21 aug 2021)
“Godt vandrehjem i passende beliggenhed i forhold til Ottenby fuglestation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Ett boende som är välstädat, köket är stort och bra utrustat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent, snyggt och trevligt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Rent, snyggt och trevligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin natur

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Frukosten var inte prisvärd. Vandrarhemslängans korridor luktade gammal ovädrad sommarstuga. Utomhuspoolen var dåligt rengjord och innehöll småkryp som bodde där i. Inga hjälmar fanns vid cykeluthyrningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende i lugn miljö!

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Bra standard för ett vandrarhem. Lyhört, ja - men vi stördes inte av någon under vår vistelse. Vandrarhemmet ligger i ett lugnt, naturskönt område, nära till vackra vandringsstråk och sköna vyer. God standard för ett vandrarhem!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Flugor

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Det man minns är tusentals flugor i köket ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.