STF Höga Kusten/Snibben Vandrarhem

Adress: Snibben 109 Ramvik, 87016 Härnösand  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 89% (62 av 70 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(62 av 70rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Frukost 3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Bra läge inför resan till Höga Kusten.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Tyst och lugnt vandrarhem med tillgång till de faciliteter som behövs. Rent kök med tillgång till frys. Lätt att parkera. Rummet var bra. Finns bara en dusch men det gick bra. Toppen med handfat i rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Bra boende i Höga Kusten

Rekommenderad av Hans Jansson, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Bodde i en campingstuga med vatten. Bra boende för priset. Trevlig personal som berättade om vilka olika utflyktsmål man kunde besöka i Höga Kusten. Frukost var en frukostpåse med ovanligt bra kvalitet. Boendet ligger otroligt vackert vid vattnet. Man kan gå till en utsiktspunkt och se höga kusten bron från ovan, helt magiskt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Tyckt om Snibben

Rekommenderad av Rolf, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Fantastiskt läge och mycket trevlig och tillmötesgående personal. Det svala betyget på service beror på att en icke-fungerande TV inte åtgärdades trots att man lovade göra det. Frukost ordnade vi själva så därför kunde jag inte sätta betyg på den.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Fantasilös frukost

Ej rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Frukosten bestod av lika delar förpackningar som ätbart. Ljustbröd, söt yoghurt,jos och marmelad. Kaffe fick man betala extra för”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 1 av 5

Pga Corona verkar allt vara neddraget ti...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Pga Corona verkar allt vara neddraget till minimum. Köket bör utrustas med i alla fall dubbla uppsättningen av allt. Endast en osthyvel, glas o tallrikar tog slut. Allt behöver mera av. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Fräscht

Rekommenderad av Marita , Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Fint och fräscht . Fin dusch och toalett. Trevlig liten stuga. Helt prisvärt. Väljer detta boende nästa gång”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Kylskåpet i stugan ( nr 3), lät helt gal...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Kylskåpet i stugan ( nr 3), lät helt galet mkt. Vi fick stänga av det på Natten. Sen är ett tips att satsa mer på ex krokar man kan hänga upp kläder på. Både för att torka och förvara. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mitt i campingen. OK om man vill bo så, ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Mitt i campingen. OK om man vill bo så, men kändes inte som 'vanligt' vandrarhem. Rent och snyggt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Kuddar

Rekommenderad av BosseF , Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Kuddarna var under all kritik. Lika platta som en filt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Badnära boende

Rekommenderad av Bettina, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Bodde i stugan Häggen som låg några få meter från strandkanten. Underbar utsikt från verandan och att starta varje morgon med en simtur förgyllde vår vistelse. Tipset på utkikspunkten som låg på vandringsavstånd från campingen var klockrent. Solnedgång över Ångermanälven med vy bort till bron slog med råge utsikten från Skuleberget, det var även folktomt vilket verkligen uppskattades. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.