STF Höga Kusten/Snibben Vandrarhem

Adress: Snibben 109 Ramvik, 87016 Härnösand  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 87% (27 av 31 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(27 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Frukost 2,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Villa vagnen

Rekommenderad av christer o kiki, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Vi bodde i villa vagnen på campingen.. en glad överraskning var läget där den fanns på campingen. Tyvärr fanns det information på hemsidan om att det fanns café och resturang på campingen vilket visade sig vara stängt för säsongen. något som gjorde att vi inte hade frukost 1 dagen. Affären som skulle ligga 500m bort var - stängd tills vidare- det var det som var nackdelar. Kvinnan på campingen var trevlig, kom med förslag vad vi kunde göra de dagar vi var där.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Road Trip Norrland

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Första stoppet på vår norrlandsturne. Okej boende, men inte direkt upplyftande läge och standard. Fin sjö med badplats fem minuter från boendet och restaurangen serverade en förvånansvärt god laxpasta. Restaurangen ligger suveränt placerad vid sjökanten. Vi tog oss upp på Prästberget enligt rekommendationen och det var det värt. Fantastisk utsikt över Ångermanälven.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 2 av 5

Lite annorlunda.

Rekommenderad av Semestergubben., Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Detta boende var lite annorlunda. Det var som en liten lägenhet. Det var dåligt med rengöringsmedel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Frukostpåse

Rekommenderad av Mic, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Onödigt dyrt för en "frukostpåse" även om den innehöll en hel del. Bra service av värden att vi kunde få frukostpåsen tidigare är kl 9. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Härligt boende i en fd vårdcentral

Rekommenderad av Joanna , Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Tre stora fina rum med två sängar i varje. Nymålat. Fräscht. Det enda negativa är att det inte är utrustat för 6 personer i köket tyvärr. 2 kastruller kommer man inte långt på om man är 6 stycken att laga mat till. Men i övrigt helt fantastiskt. Härligt balkong med utsikt över sjön. Fin badstrand. Härligt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Rent och lugnt. Serviceinriktad personal...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Rent och lugnt. Serviceinriktad personal. Lite ont om köksredskap men helt ok. Lite dyrt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Låsta toaletter

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Det fanns bara en toalett som var i samma rum som duschen. De andra toaletterna var trasiga och låsta. Det var lite lite på tre rum med 4 sängar i varje. Dessutom var det väldigt lite porslin och bestick i köket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Dålig wifi. Ingen soppsortering. Ej möjl...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Dålig wifi. Ingen soppsortering. Ej möjligt med frukost även om det stod så på hemsidan. Tv fungerade ej. Det fanns ingen som svarade i telefon för att kunna fixa wifi o tv.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

När vi kom dit på kvällen var dörrarna s...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“När vi kom dit på kvällen var dörrarna stängda och det fanns ingen information om var man kunde hämta nyckeln, som tur var hittade vi en annan gäst som hade råkat ut för samma och berättade att vi skulle åka till receptionen i campingen för att hämta nyckeln. Mannen där sa att de hade tagit bort skylten med informationen för att den var så ful(.....). Rummet var otroligt lyhört, sent på kvällen kom ett sällskap och lät väldigt mycket och det lät som om de var inne i rummet, samma sak tidigt på morgonen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Funktionell lägenhet i fin miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Bodde i en trerumslägenhet. Nyrenoverad och fräsch. Fint läge nära E4, Högskustenbron och sjö. Missa inte utsiktspunkten en bit upp på motsatt sida vägen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-12 13:59:50, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews