STF Håverud Vandrarhem

Adress: Museivägen 3 , 464 72 Håverud  visa karta
Område: Dalsland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (36 av 37 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(36 av 37rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Perfekt läge men slitet och tråkigt

Ej rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Bokade en natt här på vår rundresa runt Vänern. Läget precis vid slussarna och akvedukten är perfekt och kan inte bli bättre. Grönt och inbjudande utifrån men trist och slitet invändigt med trasiga duschar. Rummet var OK, köket litet och trångt. Bra med restaurangen på andra sidan kanalen. Grannhotellet där man kunde beställa frukost med rabatt såg inte lockande ut.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vi hade en kanonhelg över midsommarhelgen 2020

Rekommenderad av MarieP, Sverige (Sverige ons 24 jun 2020)
“Underbart ställe. Allt var jättebra. Dock var nog ledningarna i duschen felkopplade. Jättevarmt vatten men det gick bra ändå😉 Vi funderar på att åka tillbaka i sommar och har berättat för många hur fint det låg. Mvh MarieP”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Håverud midommar-20

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Det som var dåligt var att det var ganska unken lukt i huset. Pizzerian mitt emot satte igång med att spela musik med en volym motsvarande en utomhus konsert under e.m. Jag befarade att de skulle spela så högt under kvällen och gick även dit o h sa till.Jag ringde även värden som kontaktade dem. Det var mycket mer rimlig volym på kvällen. Inte så kul när man förväntat sig en lugn och skön vistels. Annars var det väl i stort sett vad man kan förvänta sig av ett vandrarhem, men jag har bott i betydligt fräschare och trevligare v- hem förut. Det som var toppen var läget! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Håverud är värt en resa, men helst på sommaren!

Rekommenderad av Lasse Hellström, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“Trevlig natur och miljö. Vi anlände i början av september strax före 1600, när utställning och glashytta var på väg att stänga. En fin antikaffär hade stängt för säsongen. Men vi blev tipsade om att äta på ett närbeläget värdshus med bra mat. Vandrarhemmet hade stora rum, ett gemensamt rum i minsta laget och en TV, som vi gäster inte kunde få att fungera utan hjälp av värden. Glöm inte att se närbelägna Skålleruds kyrka! En riktig pärla i trä.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig personal. Informativ, vacker pla...

Rekommenderad av Sussie , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Trevlig personal. Informativ, vacker plats, fräscht fast det var i ett gammalt hus. Tydliga instruktioner till allt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite dåligt skick. Inget varmvatten. Ann...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Lite dåligt skick. Inget varmvatten. Annars trevligt med gammal fin historia. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Är man något handikappad så är det långt...

Rekommenderad av Stadig, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Är man något handikappad så är det långt att bära sina saker från parkeringsplatsen. Det saknas dessutom hiss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Natur och kultur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“En skön förening av natur och kultur. Teknikhistoria, konstnärligt arbete, pop och mat och dryck. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

I upplevelsernas centrum

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Trevligt bemötande i en historisk miljö med närhet till allt. Frukost fanns inte men kunde intas på ett hotell några hundra meter bort”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem med hög standard i enastående miljö

Rekommenderad av Almut, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Härligt att kunna unna sig en övernattning i Håveruds förtjusande slussmiljö på detta vandrarhen som håller hög klass i sin enkelhet och prisvärdhet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.