STF Stockholm/Gärdet Hotell & Vandrarhem

Adress: Sandhamnsgatan 59 A, 11528 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (151 av 159 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(151 av 159rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

I STF-toppen i Stockholm

Rekommenderad av Ingrid , Sverige (Sverige sön 24 nov 2019)
“Har tidigare bott både på af Chapman och Långholmen, två utmärkta STF-boenden i Stockholm. Men som helhet upplevde jag Gärdet som ännu bättre. Som ett enkelt, alldeles utmärkt hotell. Absolut prisvärt. Pricken över i var frukosten, hög klass! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost dagens måltid

Rekommenderad av Ninna , Sverige (Sverige lör 23 nov 2019)
“Jättefin och prisvärd frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Litet men bra

Rekommenderad av Jr, Sverige (Sverige fre 22 nov 2019)
“Litet men bra rum där jag bara saknade ett fönster. Sängen var riktigt bra och det var tyst på natten. Det närliggande köket var däremot ockuperat på kvällarna av högljudda utlänningar. Ett önskemål är att det skulle finnas lånecyklar. Det hade varit jättebra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

TV i matsalen????

Ej rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 19 nov 2019)
“Jag har aldrig på något boende behövt (se) och lyssna på TV medan jag äter. Jag skulle aldrig bokat frukost om jag förstått att vem som helst kunde sätta på TV:n (dessutom reklam TV) i den gemensamma matsalen. Jag tycker det var så otrevligt att jag inte skulle rekommendera boendet till någon av mina vänner.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trött personal på trött anläggning

Ej rekommenderad av Engagerad STF-medlem, Sverige (Sverige tor 07 nov 2019)
“Hade sett fram emot att bo på STF Gärdet. Men det blev en "jaha, vad trist-upplevelse". Synnerligen oengagerad personal som inte visade några tecken på att intressera sig för oss som gäster. Frukosten var mer än medioker med gammal bröd och garanterat inga ekologiska produkter, med undantag för juicerna (i en maskin där det iaf stod att den var ekologisk) där äppeljuicen iaf var slut... Personalen tyckte uppenbarligen att det var trevligare att hålla på med sina mobiler än att se till frukosten, det mesta var om inte tomt så iaf väldigt nära det. En frukostpersonal satt t.o.m. och åt själv och hade väl inte tid/engagemang att se till gästerna, den andra satt och lekte med mobilen i receptionen. Varken hej när vi kom eller hejdå när vi gick, som att bo på ett uselt Scandic. Detta borde vara en pärla inom STF, då anläggningen ju ägs av föreningen, men då krävs nog en ledare som visar den uttråkade personalen vad STF står för. Inte en ansats till att bry sig om varför vi var där eller om de kunde ge några tips eller råd om något. Bortsett från det oengagerade bemötandet var rummet ok, men väääldigt litet. Sängen sinnesjukt mjuk, och därför otroligt obekväm. Försök att ligga ut mot kanterna för att få någonsomhelst stabilitet i sängen var förgäves. Rummet var iaf rent, men toaletten hade den mest galna placeringen på toalettrulleshållaren som någonsin upplevts. Den sitter precis i höjd där man har sitt ena ben, vilket gör att man måste sitta på snedden för att gå på toa. Prova det om ni vill, ingen bra upplevelse kan jag lova. Spegeln på toaletten sitter så lågt så man måste stå på knä för att se sitt eget ansikte... varför??? Tja, vad mer - jo, inget tips om att man kan parkera på gatan till en spottstyver av kostnaden för den stora parkeringen som ligger intill. Den kostar 300 kr/dygn, medans på gatan kommer man undan under 100 kr om man kommer på em och åker på fm. Hade ju varit schysst att upplysa om detta, lyckligtvis gjorde en person som bodde i närheten det iaf men ingen om personalen frågade ens om vi kom med bil.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Utifrån priset är det ett väldigt bra bo...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 nov 2019)
“Utifrån priset är det ett väldigt bra boende för mig när jag besöker Stockholm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig men dyr

Rekommenderad av Elma, Sverige (Sverige mån 28 okt 2019)
“Bra anläggning, trevlig personal och väldigt god frukost! Kul att ni hade ett stort gästkök. Tyvärr så var priset för en övernattning+frukost väldigt hög, 1800kr. Det är trots allt enbart ett vandrarhem med ett rum i en källarvåning. Sällan man har råd med det som småbarnsfamilj.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lugnt och skönt

Rekommenderad av Elisabeth , Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Bra rum och frukost. Lugnt läge. Trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rekommenderar varmt!

Rekommenderad av Catha, Finland (Finland tis 30 jul 2019)
“Besökte Stockholm i juli för att gå på konsert på Stadion. Bodde på STF Gärdet och var verkligt nöjd. Prydligt rum, bäddad säng med handdukar, rent badrum, tillräckligt svalt trots 30 graders värmebölja ute. Mångsidig och god frukost samt trevlig personal. Tack för att ni bidrog till att göra konsertresan till en oförglömlig upplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt på Gärdet

Rekommenderad av Gun Britta, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Med USA-familjens sommarbesök letar vi i första hand efter STF-boende. Det har alltid blivit bra. Det här var första gången som vi bodde i "stan" - och vilket överraskande fint "hotell"! När det var dags att somna efter en heldag med kilometerlånga vandringar i City och Skansen-besök var dusch och bekväma sängar alldeles vad vi behövde. Rent, enkelt, lätt att hitta och förträffligt bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-09 18:31:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.