STF Stockholm/Gärdet Hotell & Vandrarhem

Adress: Sandhamnsgatan 59 A, 11528 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (124 av 127 rekommenderar) (31 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(124 av 127rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Prisvärt och bra läge

Rekommenderad av Ingrid , Sverige (Sverige mån 09 mar 2020)
“Prisvärt och bra läge ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lätt att hitta dit

Rekommenderad av Björn H, Tyskland (Tyskland ons 29 jan 2020)
“Vi var på vandrarhemmet under Handbolls-EM för 4 nätter. Vi hade familijerum. Allt var rent. Gästkök var också OK. Det finns en liten men bra frukost varje morgon med allt man behöver. Busshålplats finns direkt i närheten av vandrarhemmet. Med bus och tunnelbanan är man snabbt i Centrumet. I gångavstand finns det också färjeterminal och möjliheten att handlar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht och trevligt! Suverän personal!!...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jan 2020)
“Fräscht och trevligt! Suverän personal!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sköna sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Sköna sängar ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Unken doft på rummet.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 dec 2019)
“Dålig ventilation i ett litet rum. Unken doft av typ såpa. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I STF-toppen i Stockholm

Rekommenderad av Ingrid , Sverige (Sverige sön 24 nov 2019)
“Har tidigare bott både på af Chapman och Långholmen, två utmärkta STF-boenden i Stockholm. Men som helhet upplevde jag Gärdet som ännu bättre. Som ett enkelt, alldeles utmärkt hotell. Absolut prisvärt. Pricken över i var frukosten, hög klass! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost dagens måltid

Rekommenderad av Ninna , Sverige (Sverige lör 23 nov 2019)
“Jättefin och prisvärd frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Litet men bra

Rekommenderad av Jr, Sverige (Sverige fre 22 nov 2019)
“Litet men bra rum där jag bara saknade ett fönster. Sängen var riktigt bra och det var tyst på natten. Det närliggande köket var däremot ockuperat på kvällarna av högljudda utlänningar. Ett önskemål är att det skulle finnas lånecyklar. Det hade varit jättebra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

TV i matsalen????

Ej rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 19 nov 2019)
“Jag har aldrig på något boende behövt (se) och lyssna på TV medan jag äter. Jag skulle aldrig bokat frukost om jag förstått att vem som helst kunde sätta på TV:n (dessutom reklam TV) i den gemensamma matsalen. Jag tycker det var så otrevligt att jag inte skulle rekommendera boendet till någon av mina vänner.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trött personal på trött anläggning

Ej rekommenderad av Engagerad STF-medlem, Sverige (Sverige tor 07 nov 2019)
“Hade sett fram emot att bo på STF Gärdet. Men det blev en "jaha, vad trist-upplevelse". Synnerligen oengagerad personal som inte visade några tecken på att intressera sig för oss som gäster. Frukosten var mer än medioker med gammal bröd och garanterat inga ekologiska produkter, med undantag för juicerna (i en maskin där det iaf stod att den var ekologisk) där äppeljuicen iaf var slut... Personalen tyckte uppenbarligen att det var trevligare att hålla på med sina mobiler än att se till frukosten, det mesta var om inte tomt så iaf väldigt nära det. En frukostpersonal satt t.o.m. och åt själv och hade väl inte tid/engagemang att se till gästerna, den andra satt och lekte med mobilen i receptionen. Varken hej när vi kom eller hejdå när vi gick, som att bo på ett uselt Scandic. Detta borde vara en pärla inom STF, då anläggningen ju ägs av föreningen, men då krävs nog en ledare som visar den uttråkade personalen vad STF står för. Inte en ansats till att bry sig om varför vi var där eller om de kunde ge några tips eller råd om något. Bortsett från det oengagerade bemötandet var rummet ok, men väääldigt litet. Sängen sinnesjukt mjuk, och därför otroligt obekväm. Försök att ligga ut mot kanterna för att få någonsomhelst stabilitet i sängen var förgäves. Rummet var iaf rent, men toaletten hade den mest galna placeringen på toalettrulleshållaren som någonsin upplevts. Den sitter precis i höjd där man har sitt ena ben, vilket gör att man måste sitta på snedden för att gå på toa. Prova det om ni vill, ingen bra upplevelse kan jag lova. Spegeln på toaletten sitter så lågt så man måste stå på knä för att se sitt eget ansikte... varför??? Tja, vad mer - jo, inget tips om att man kan parkera på gatan till en spottstyver av kostnaden för den stora parkeringen som ligger intill. Den kostar 300 kr/dygn, medans på gatan kommer man undan under 100 kr om man kommer på em och åker på fm. Hade ju varit schysst att upplysa om detta, lyckligtvis gjorde en person som bodde i närheten det iaf men ingen om personalen frågade ens om vi kom med bil.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.