STF Baskemölla Vandrarhem

Adress: Tjörnedalavägen 31, Baskemölla, 272 94 Simrishamn  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (133 av 134 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(133 av 134rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

Idyll

Rekommenderad av von Eke, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Blommande stockrosor, mysigt bordsdäck på ena solsidan, fikonbuske m fikon !bra parkering m hembygdskänsla, ingen asfalt tackolov. Tillmötesgående personal, rikligt m handsprit i dessa tider! Och strategiskt geocacheläga 😉”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket ljud från vattenrör i taket på ru...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Mycket ljud från vattenrör i taket på rummet, så fort någon i något annat rum spolade i handfat. Flera gånger efter att vi somnat vaknade vi av att det lät som om vi var i ett vattenfall. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tråkigt bemötande

Ej rekommenderad av Två vandrare, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Bemötandet i receptionen var tafatt och tråkigt. Det luktade illa från sopor.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personalen visade inte oss till rummet, ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Personalen visade inte oss till rummet, berättade inte ens var rummet var, vilka faciliteter som fanns, hur man ska agera i och med Corona, ingenting. Han var bara tyst hela tiden. Sa inte ens God morgon på morgonen. Han var helt osynlig där. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det hade varit trevligare om parkeringen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Det hade varit trevligare om parkeringen inte gick längs hela baksidan utan om den kunde ligga vid en kortända av huset så att man slapp att sitta och titta på parkeringen från verandan i kvällssolen. Annars allt bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent, snyggt och trevligt

Rekommenderad av Michael Andersson, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Baskemölla vandrar är ett av de trevligare vandrarhemmen jag bott på. Det är rent, snyggt och uppenbart mycket välskött.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välskött, vänligt och vackert.

Rekommenderad av Jacob , Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Bo på Baske är ett väldigt välskött vandrarhem, med fina utrymmen både inom- och utomhus. Mannen i receptionen var mycket vänlig och kunde dessutom ge bra tips om omgivningarna. Läget är perfekt med nära till allt på Österlen, och på kort avstånd till havet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som att återvända till något bekant.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Har bott på Baskemöllas vandrarhem under många år. Värden känner igen oss och vi får samma rum varje gång( utan att vi bett om det). Det känns välkomnande men inte för privat. Rent o fint. Tycker om matsal o andra utrymmen. Har fått många goda tips från värden om bl.a vandringar utöver det som finns i broschyrer. Tycker om läget med närhet till havet, naturen mm. Under Corona så var det extra tydliga ” föreskrifter” om hur många man är i köket mm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stora rum och bra kök

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Baskemöllas vandrarhem hade stora rum, ett stort kök med möjlighet för många att laga mat, dock begränsat till fyra personer just nu pga corona vilket gjorde det lite knepigt att laga mat. Boendet ligger lite utanför Baskemölla (gångavstånd) och det finns ett bad i närheten, men kändes som att det var mer anpassat för barn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Baskemölla åter igen

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige tor 11 jun 2020)
“Det är nog sjätte året i rad vi bor här. Perfekt utgångsläge till underbar natur. Alltid bra bemötande. I år hade vi nästan hela VH för oss själva. Vi kommer igen ! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.