STF Baskemölla Vandrarhem

Adress: Tjörnedalavägen 31, Baskemölla, 272 94 Simrishamn
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 172 av 182 rekommenderar (37 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(172 av 182rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 37)

Ok boende, fräscht och välutrustat men s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Ok boende, fräscht och välutrustat men saknar på något sätt den där charmen. TV:n kan gärna hivas ut till förmän för fler intressnata böcker!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint!

Rekommenderad av -p- , Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men lyhört

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Bra men ganska lyhört, ta med öronproppar!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint boende!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Fint boende nära till Skåneleden, skulle varit toppen om det också fanns med enbäddsrum också för blir väldigt dyrt att behöva boka tvåbäddsrummen själv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett bra ställe

Rekommenderad av uc, Sverige (Sverige tor 19 aug 2021)
“Trots fullbokat vandrarhem upplevdes det inte trångt. Tillräckligt med wc för aldrig någon direkt kö. Fräscha gemensamma utrymmen. Bra med förhållningsregler såsom: Max 4 pers i köket samtid. Undvik långkok! i pandemitider. Vi beställde frukostkorgen varje morgon, vilken var med bra innehåll o förpackat. En morgon tog vi med den ner till havet och avnjöt den vid ett spegelblankt hav och tillsammans med de betande kossorna! ❤️ Inte lyhört påboendet och med bra broms på rumsdörrar så de inte slog igen så högt. Hyrde cyklar av vandrarhemmet, vilket var en positiv upplevelse. Något dålig ventilation på rummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Mathilda , Sverige (Sverige lör 14 aug 2021)
“Vi hade en fin och trevlig upplevelse på ert vandrarhem. Boendet ligger perfekt geografiskt om man besöker Österlen, mellan Simrishamn och Kivik. Vi övernattade en natt. Det fanns gott om uteplatser vilket var perfekt för oss som hade ganska bra väder. Vi grillade på kvällen, köket var bra utrustat och fräscht. Baskemölla i sig erbjöd inte jättemycket. Vi handlade maten i Simrishamn då det var närmsta större stad. Vi skulle absolut kunna tänka oss att besöka er igen var upplevelsen var precis det som vi förväntar oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent fint boende

Rekommenderad av Första gången i Österlen, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Plus: Bra stort dubbelrum med bord och 2 stolar plus sängar som kunde vara som en dubbelsäng utan en hård kant eller mellanrum i mitten, vilket vi uppskattade. Eget handfat på rummet var toppen och inte särskilt lyhört. Även bra att man kunde komma när som helst och en nyckel fanns i ett nyckelskåp med kod som vi fick i ett sms innan. Minus: vi beställde frukost för 75 kr styck men det var inte buffé som på det STF vi var på natten innan (i Blentarp) utan vi fick var sin färdig frukost i en låda. Den bestod av yoghurt, flingor, frukt, en fralla i var, ost, skinka, några tomater och juice samt en skiva vattenmelon och 2 okokta ägg. Det var väl OK och jag förstår att det spar dem tid osv, men det var trevligare att kunna välja bröd, pålägg osv själv morgonen innan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättefint vandrarhem med suverän personal

Rekommenderad av Cecilia , Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Fina rum med handfat o tvål på rummet, städat och fint på hela anläggningen. Gott om toaletter och duschar i närhet utanför rummen. Bra läge med både cykel och vandringsleder utanför. Stor fin trädgård med många sittplatser och grillmöjligheter, fin veranda på framsidan, lugnt och mycket trevlig miljö. Cyklar för uthyrning och frukost och städning mm för en liten extra peng. Mycket hjälpsam och trevlig personal som fanns tillgänglig och höll anläggningen i ett fint skick. Kan verkligen rekommenderas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyrt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“När man måste städa själv o ha egna lakarn”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Enkelt och strategiskt

Rekommenderad av Funktionellt , Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Detta är ett enkelt, bra boende strategiskt placerat med närhet till mycket på Österlen. Lite trångt i köket stundtals, utemöbler behöver kompletteras men på det hela bra. Nyckelbox för att komma in och checka ut var bra. Lite mer allmänt småplock och fix med exempelvis pappershanddukar på toaletter så lyfter detta lite till. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.