STF Tivedstorp Vandrarhem

Adress: Tivedstorp, 69596 Tived  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (58 av 59 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(58 av 59rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Det stod i beskrivningen att det var ett...

Ej rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Det stod i beskrivningen att det var ett enklare boende. Men det var hål i väggen från bjälkarna i taket ut. Det var hår från något djur, förmodligen hund, överallt på golvet och i soffan samt fotöljen. Spindelväv hängde i dörrkarmarna och på väggarna var det fullt med missfärgningar från fukt. I stengolvet var det ett sort hål. Jag ville inte sova där utan valde att sova i bilen istället. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Idylliskt boende på landet

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Det är alltid lika trevligt att återvända till Tivedstorp. Är man ute efter lyxhotell är det kanske inte riktigt för dig, men vill man komma ifrån staden och ut till natur, djur och lugn är detta ett bra alternativ. Mycket trevlig och avslappnad personal som är flexibla och försöker att fixa en lösning på dina problem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkla sovplatser - fantastisk miljö och service

Rekommenderad av Lovisa , Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Det var en helt fantastisk miljö med den gamla byn som var så vackert bevarad. Hästar och får inpå knuten. Enkelt sovrum med ok sängar och rena lakan. Nära till dusch och wc som delades med andra, men gott om utrymme så det inte var trångt. Jättefin frukostbuffé med det lilla extra. Grillbuffén var jättefin. Extra plus med hemgjorda såser, veggoalternativ och mycket grönsaker. Det delade köket var väldigt välutrustat med trevliga sittplatser både inne och ute. Vi kommer gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge, trasig inredning

Ej rekommenderad av Alise, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Läget är väldigt fint men boendestandarden var mycket låg. I vårt rum låg trasiga och smutsiga mattor, i taket satt trasiga lysrörslampor och golvet hade behövt skuras ordentligt, inte bara våttorkas. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Bodde ett par nätter i stallet och det va otroligt lyhört.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt och pittoreskt

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“En liten by mitt I skogen med småhus och lador. Personalen är inte så synlig, men trevlig och med gott bemötande när man ser dem. Rent och fräscht i boendet, kök och toaletter/dusch. Mysigt med hästar och kvigor utanför knuten. Fantastisk natur!”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förbättringsförslag

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi bodde i Johannastugan som var väldigt trivsam, men..... Kylskåpet funkar dåligt när det slås av och på av varje gäst. Vi satte på max eftersom det var avstängt när vi kom - med resultat att våra grönsaker frös. Bättre att ha det på hela tiden men inte så kallt. Om man vänder på diskbänken så att hoarna kommer till höger så slipper man få nackspärr när man använder hoarna. Vi saknade märkning på toa och duschdörrarna - inte självklart att man öppnar alla dörrar för att kolla vad som är vad. Väldigt trivsamt med alla djuren och lugnet i byn. Grillbuffén var god och riklig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och idylliskt

Rekommenderad av Riitta, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Hela området är välordnat och vackert, en sommar idyll. Sängkläderna mycket fräscha. Grill - och frukost buffén var överraskande prisvärt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fridfullt boende i vacker miljö.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Fridfullt boende i vacker miljö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Toppklass kundbemötandet och service

Rekommenderad av Emelie & Andreas, Sverige (Sverige ons 27 maj 2020)
“Väldigt nöjda med kundbemötandet samt servicen. Jätte mysigt stuga samt gemensamma utrymmen. Vi kommer defenitivt komma tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.