STF Tivedstorp Vandrarhem

Adress: Tivedstorp, 69596 Tived
Område: Västergötland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 86 av 90 rekommenderar (29 recensioner)
Din sökning är inte längre giltig. Var god sök igen!

Gästbetyg: 96%

(86 av 90rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Trevligt och bra boende

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Ett bra boende med flera separata byggnader. Vi bodde i ett trebäddsrum under en helg, två nätter. Rummet hade mikro, vattenkokare och kylskåp samt bord och stolar. WC/dusch/bastu i samma byggnad. Trevlig personal om än lite virrig/rörigt när det gällde bokning/betalning. Vi tog slutstädning som tillägg. Samt hade frukost och middag.Frukost var bra och middag också. Ett bra ställe att bo på om du ska vandra i Tiveden!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt, lantligt vandrarhem med god mat och frukost

Rekommenderad av Sophia & Mats, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“En idyll helt enkelt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Suverän miljö och personal

Rekommenderad av Bi, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Bästa servicen, super trevlig personal, och super mysiga stugor,”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyrt...

Rekommenderad av Alice, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Första kontakten på telefon, så verkade de så ointresserade. Fick då också veta att grillbuffén kostade över 200:-/pers. - mycket dyrt. Över lag så tyckte jag att det var dyrt. Men fint ställe att vara på. Synd bara att de har en bar som spelar musik, så det hörs över hela stället nästan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ej fungerande kylskåp. Lyset fungerade m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Ej fungerande kylskåp. Lyset fungerade men inte kylaggregat. Risk att maten är dålig efter en dag i värmen. Speciellt nu under rötmånaden. Fanns plats i gemensamt kök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tivedstorp Hindrikstorpet

Rekommenderad av Carolina, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi bodde en natt i lilla torpet/stugan Hindrikstorp på Tivedstorps vandrarhem. Hela området är jättefint och mysigt och det finns aktiviteter och platser att vara för alla, både vuxna och barn, både ute och inne. Supermysigt och fint! Rummet med sängen i Hindrikstorp var helt ok (även om rullgardinerna var trasiga, sängen lite gammal mm) men det andra rummet/allrummet var slitet och lite trasigt här och där, inga mattor på golvet, väldigt o-funktionell möblering med ett kylskåp mitt på golvet som blockerade garderoben/städskåpet mm, torpet skulle må bra av lite mer kärlek. De gemensamma köket och toalatter/duscharna var lite äldre standard men funkade ok och vi trivdes vårt dygn på Tivedstorp! Bra frukost och café i Kaffestugan!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevlig och bra vistelse. God ser...

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Mycket trevlig och bra vistelse. God service och trevligt bemötande. Kan Mycket väl tänka mig att komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättemysigt ställe med många möjligheter...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Jättemysigt ställe med många möjligheter till fina naturupplevelser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert, fridfullt och mysigt! Spenderad...

Rekommenderad av Annis, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Vackert, fridfullt och mysigt! Spenderade första semesterdagarna i Tivedstorp med vandring i Tiveds nationalpark och kom ned i varv direkt med hjälp av miljön och trevligt bemötande från alla vi mötte. Hundvänligt också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och mysigt

Rekommenderad av Becca, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Vi blev glatt överraskade över att vårt rum hade både toalett, dusch, vattenkokare, kaffebryggare och kylskåp. Omgivningarna är väldigt fina och rogivande och närheten till Tivedens nationalpark var mycket bra. Tivedstorp verkar välbesökt, det fanns alltid en hel del folk där under de dagar vi besökte. De gemensamma köken kändes inte utrustade för detta, till exempel var det ungefär 200 meter till närmaste frys för oss och det blev väldigt trängsel i köket kring middagstid. Alla lokaler upplevdes som fräscha dock. Överlag en mycket trivsam vistelse dock som definitivt kan rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.