STF Tivedstorp Vandrarhem

Adress: Tivedstorp, 69596 Tived
Område: Västergötland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 84 av 88 rekommenderar (31 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(84 av 88rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Charmigt, lantligt vandrarhem med god mat och frukost

Rekommenderad av Sophia & Mats, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“En idyll helt enkelt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Suverän miljö och personal

Rekommenderad av Bi, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Bästa servicen, super trevlig personal, och super mysiga stugor,”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyrt...

Rekommenderad av Alice, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Första kontakten på telefon, så verkade de så ointresserade. Fick då också veta att grillbuffén kostade över 200:-/pers. - mycket dyrt. Över lag så tyckte jag att det var dyrt. Men fint ställe att vara på. Synd bara att de har en bar som spelar musik, så det hörs över hela stället nästan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ej fungerande kylskåp. Lyset fungerade m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Ej fungerande kylskåp. Lyset fungerade men inte kylaggregat. Risk att maten är dålig efter en dag i värmen. Speciellt nu under rötmånaden. Fanns plats i gemensamt kök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tivedstorp Hindrikstorpet

Rekommenderad av Carolina, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi bodde en natt i lilla torpet/stugan Hindrikstorp på Tivedstorps vandrarhem. Hela området är jättefint och mysigt och det finns aktiviteter och platser att vara för alla, både vuxna och barn, både ute och inne. Supermysigt och fint! Rummet med sängen i Hindrikstorp var helt ok (även om rullgardinerna var trasiga, sängen lite gammal mm) men det andra rummet/allrummet var slitet och lite trasigt här och där, inga mattor på golvet, väldigt o-funktionell möblering med ett kylskåp mitt på golvet som blockerade garderoben/städskåpet mm, torpet skulle må bra av lite mer kärlek. De gemensamma köket och toalatter/duscharna var lite äldre standard men funkade ok och vi trivdes vårt dygn på Tivedstorp! Bra frukost och café i Kaffestugan!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevlig och bra vistelse. God ser...

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Mycket trevlig och bra vistelse. God service och trevligt bemötande. Kan Mycket väl tänka mig att komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättemysigt ställe med många möjligheter...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Jättemysigt ställe med många möjligheter till fina naturupplevelser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert, fridfullt och mysigt! Spenderad...

Rekommenderad av Annis, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Vackert, fridfullt och mysigt! Spenderade första semesterdagarna i Tivedstorp med vandring i Tiveds nationalpark och kom ned i varv direkt med hjälp av miljön och trevligt bemötande från alla vi mötte. Hundvänligt också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och mysigt

Rekommenderad av Becca, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Vi blev glatt överraskade över att vårt rum hade både toalett, dusch, vattenkokare, kaffebryggare och kylskåp. Omgivningarna är väldigt fina och rogivande och närheten till Tivedens nationalpark var mycket bra. Tivedstorp verkar välbesökt, det fanns alltid en hel del folk där under de dagar vi besökte. De gemensamma köken kändes inte utrustade för detta, till exempel var det ungefär 200 meter till närmaste frys för oss och det blev väldigt trängsel i köket kring middagstid. Alla lokaler upplevdes som fräscha dock. Överlag en mycket trivsam vistelse dock som definitivt kan rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tivedstorp

Rekommenderad av Anna, Jimmie och Sigge, Sverige (Sverige ons 07 jul 2021)
“Härliga Tivedstorp! Vi kan inte förstå hur vi kan ha missat denna pärla under så lång tid! Vi anlände en onsdags eftermiddag med bil från Stockholm. Vi blev inkvarterade i Helgestugan, som vi blev informerade om var inredd endast med en 120-säng. Det var tvunget att fungera då det var det enda som var ledigt för de datum vi ville bo. Såhär i efterhand är det kanske lite trångt för två vuxna att bo där men eftersom dagarna tillbringats utomhus gick det fint. Och det var SÅ mysigt att sätta sig på gräsmattan utanför på morgonen och prata med hästarna i den angränsande hagen! På kvällen såg personalen till att vi kunde få se fotbolls EM-match på TV i Kaffestugan och äta hamburgare. Så himla trevligt! Efter två nätter var det dags att säga adjö, egentligen, men vi kände oss inte riktigt färdiga och hörde oss för i receptionen och till vår lycka hade ett rum i en annan byggnad blivit ledigt! Nu blev det lite annorlunda - plötsligt hade vi ett loft med pentry, toalett och flera bäddar! Här firade vi en strålande mysig midsommarafton med våra "nya grannar". Som hundägare är det förstås extra viktigt för oss att hunden får följa med när vi semestrar och detta var verkligen paradiset att semestra med hund på. Med Bergslagsleden inpå knuten och raka vägen in i Tivedens nationalpark kunde vi inte bott med bättre läge! Vi känner oss förstås fortfarande inte "färdiga" med Tivedstorp, och vi längtar redan tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.